📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
14 dnia lutego szukajcie na hardzie.
igorektgk napisał/a:
Będziesz ruchał pączka sadolu?
Ja myślę, że ruchanie pączków to jest dobry motyw przewodni dla sadoli na jutro. Po pierwsze pewnie duża część użytkowników ze względu na swoją samotność i aparycję będzie eksperymentowała z różnymi urozmaiceniami i pewnie niektórzy spróbują znaleźć jakieś nowe zastosowania dla jedzenia. Dla poprawy depresyjnego nastroju takim pączkiem można zadowolić się dwa razy, można go wykorzystać, a potem zjeść, i masturbacja i cukier pomogą walczyć z przygnębieniem. Po drugie cała masa sadoli zadowoli się na jutro jakąkolwiek partnerką więc pewnie będzie dużo "pączków", puszystych dziewcząt, które odbiegają od klasycznych standardów piękna, aczkolwiek trzeba im trochę polukrować w ten dzień, gdyż jak to mówią lepszy rydz niż nic.
Tak więc hasło na jutro, "14 lutego rucham pączki". Można sobie wstawić w opis. Z tego co mi się wydaję, jest też dużo sadolek "pączków" więc może potraktują to jako komplement.
P.S. Tak wiem, jebać komercyjne święto. Każdy tak mówi jak nie ma go z kim obchodzić
Trzeba było zostawić ten obrazek na jebzdzidy, a tu przynieść jakieś zwłoki.
– „Na pohybel skurwysynom!”
Dla "sparowanych" jest jeden chuj czy walentynki czy nie, żeby poruchać nie musi być zasranego święta bo to jest zwyczajna normalność!
waloos napisał/a:
Walentynkami podniecają się najbardziej Ci którzy nie mają kobiety.
Chyba powinno być: "Walentynkami podniecają się najbardziej kobiety".
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów