Amor/Kupidyn troll
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
31 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
nie kumam cię synku, w jednym poście narzekasz że trolling jest głupi i nic co jest robione dla jaj nie ma sensu a potem wrzucasz obrazek z podpisem trolling, jak mi Cię szkoda...
No i mnie nie skumasz synku. W jednym poście narzekam na coś, a w drugim to propaguje. Czyni mnie to osobą iście fałszywą, ale wolę określenie - 'cynik'.
Wiesz co jest najlepsze? Dobrze się bawię pisząc te posty. Możliwe, że jestem popierdolony
A jak z Ciebie taki troll to daj piwo amorkowi, hipokryto!
Wiesz co jest najlepsze? Dobrze się bawię pisząc te posty. Możliwe, że jestem popierdolony
A jak z Ciebie taki troll to daj piwo amorkowi, hipokryto!
majer napisał/a:
za proszenie o piwa są ostrzeżenia, hold jor horsys młody
Trudno się mówi, płakał nie będę, synku ;(
majer napisał/a:
sprawdź co oznacza ta ikonka ;( , synku
Gaworząc z Tobą pod Twoim tematem odniosłem - nieprawdziwe jak się okazało - wrażenie, że jesteś osobą inteligentną.
Naprawdę nie dostrzegłeś tak marnej, 'emotkowej ironii' na jaką sobie pozwoliłem, synku? W zasadzie zdanie "Trudno się mówi, płakał nie będę, synku ;(" nie jest warte dyskusji, więc zgaduję, że na siłę próbujesz podtrzymać tę farsę, by 'wyszło na Twoje'. Kto pierwszy wymięknie, a kto wygra Internet?
Sadole muszą się czasem słownie ponapierdalać, co by się upewnić, że pizdami nie są.
To wreszcie kto jest tym synem, a co za tym idzie ojcem ?
Chyba że się rolami naprzemiennie wymieniacie, ach ten walentynkowy duch
Chyba że się rolami naprzemiennie wymieniacie, ach ten walentynkowy duch
Mnie rozbawiło.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów