📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Tak ten oszust co siedział za przekręty 🤣 a ludzie mu płacą za takie coś 🤣
Lubieketchup napisał/a:
Nic nie jest gorsze od lewactwa:) poczekaj jeszcze 5 lat, lewactwo zaleje cały świat doszczętnie.
Najlepsza jest ruska konpederastia.
wrzesin602 napisał/a:
Tak ten oszust co siedział za przekręty 🤣 a ludzie mu płacą za takie coś 🤣
Tych durni to dużo miało być 5,19 a jest 7 ..
No i w czym to gorsze czy bardziej zjebane od tradycyjnej mszy? Tradycyjna klepanka ze stałym schematem gdzie 90% ludzi zerka na koło emeryckie, bo nikt poza nimi nie wie kiedy klęknąć, usiąść czy leżeć krzyżem na zimnej, kamiennej podłodze... tu przynajmniej uśmiechnięci młodsi ludzie sobie tańczą. Tak widzę, że to sekta ale chyba każda religią czy odłam w swoich początkach były sektami?
Niech ktoś mi powie, że ta psychoza nie jest objawem po praniu mózgu w sekcie...
Ja swoją diablicę dzisiaj w nocy waliłęm w mordę...swoim rębajło...
Liczy się ?
Ale chyba po9mogło bo od rana jakaś taka spokojniejsza, do zabkik poleciała jak zła po browarki dla mnie.
Liczy się ?
Ale chyba po9mogło bo od rana jakaś taka spokojniejsza, do zabkik poleciała jak zła po browarki dla mnie.
Broń nie niosła wtedy zbyt daleko.
Jedziecie kurwa!!!
youtube.com/watch?v=tyay0b_EmCY&t=1782s
Link do całości. Nie dziękujcie.
BTW. Wejdźcie sobie na stronki takich sekt i poczytajcie kto jest kto.
To jest Potęga Nieba, ale jest też coś takiego, jak Kościół Mocy (nie kurwa, nie tej co w Star Wars'ach) który jest klonem tworu z powyższego linka. Strona jest nawet identyczna. Tam to jest dopiero lepiej, bo założyciel to były gangus i ćpunek, który garował 10 lat za głowę a dziś złapał Pana Jeża za nogi i mianuje się Jego prorokiem xD.
Wystarczy mieć charyzmę a świat i ludzie stoją przed Tobą otworem. Fajter powyżej jest żywym dowodem.
2000 lat temu było zresztą to samo...
Link do całości. Nie dziękujcie.
BTW. Wejdźcie sobie na stronki takich sekt i poczytajcie kto jest kto.
To jest Potęga Nieba, ale jest też coś takiego, jak Kościół Mocy (nie kurwa, nie tej co w Star Wars'ach) który jest klonem tworu z powyższego linka. Strona jest nawet identyczna. Tam to jest dopiero lepiej, bo założyciel to były gangus i ćpunek, który garował 10 lat za głowę a dziś złapał Pana Jeża za nogi i mianuje się Jego prorokiem xD.
Wystarczy mieć charyzmę a świat i ludzie stoją przed Tobą otworem. Fajter powyżej jest żywym dowodem.
2000 lat temu było zresztą to samo...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów