Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
katana była mieczem do honorowych pojedynków samurajów 1vs1,
Że kurwa co? Że jak ?
Brak słów...
Po prostu mnie obszczekaliście jak yorki wilka
.
O kurwa, jakie ego o.O
klakiery
I to narcystyczne podejście do swoich tesktów Spodobał się, to trzeba dziesięć razy napisać pod jednym tematem.
sory za błędy alko grill ładna pogoda
a szabla husarska to broń typowo na bitwy.
Tak w sumie nie wiem czy słyszałeś kiedyś o czymś takim jak pojedynki szlacheckie??
Kmicic z Bohunem np...
Kurwa, następny nadęty polską dumą ignorant. Porównanie miecza samurajskiego do szabli husarskiej (dla wojownika NA KONIU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) jest z dupy wzięte i absurdalne, to raz. Szablą się walczy inaczej, kataną inaczej. Nadążasz? A dwa - katana, pod względem ostrości, jest najlepszą bronią białą. Przecina w locie pociski z broni palnej. Są filmiki na necie. Jeśli chodzi o szybkość, też jest jedną z lepszych.
Najpierw zrob prawdziwa szable husarska zamiast pierdolic. Juz nikt ich nie robi wiec nie porownasz. Na discovery nawet bylo ze szabla husarska stanowila lepsza bron niz katana wiec z czym ty wyjezdzasz. Swego nie znasz cudze chwalisz.
Co do naszej Szabelki mam pewność że trzymana w odpowiednim ręku zrobiła by robotę.
PS. Sutydzibaka kim Ty jesteś ? Oo
Połykaczem piwa?
Widzisz, koleś mnie prostacko zwyzywał
Nazwał ciebie ignorantem(sam zacząłeś) i napisał, że gówno się znasz. Prawda boli?
Jak do tej pory, to właśnie ty zachowujesz się jak prostak:
Do debila
jego bandy klakierów
Te tępaki
Napinacze (...) jeden buc
banda klakierów podchwyciła.
---
Miałem w rękach więcej broni białej niż moja była chujów w ustach, więc trochę znam temat.
Chwalisz sie czy żalisz w tym momencie? Pogubiłem się.
Już myślałem, że dałeś sobie spokój z wrzucaniem na "byłą".
Nie sądzisz, że pisanie takich tekstów na publicznym forum jest, powiedzmy, co najmniej... osobliwe?
Chociaż... w sumie potwierdzasz badania psychologów. Słabsi mężczyźni (pod wzgledem charakteru i psychiki) dłużej chowają urazę po zdradzie.
Podsumowując: zachowujesz się gorzej niż dziecko, czyli nie adekwatnie do podanego wieku w rubryce.
ps
Widziałeś kiedyś pejsatego wilka?
Za uporczywy debilizm i brak zdolności czytania ze zrozumieniem powinny być bany.
1 w kolejce znaczy się jesteś?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów