Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
[ Dodano: 2024-10-24, 22:12 ]
dla mnie kobieta powyżej 55kg
Czas dorosnąć i zacząć szukać partnerek poza szkołą podstawową.
Nie można tego odzobaczyć 🤢
Chciałbym cofnąć czas i nie nacisnąć ▶️
Obrzydliwe spasione śmierdzące gorylice i to właśnie odróżnia nas białych ludzi od tego spierdolenia cielesnego, bo jesteśmy w szoku jak czarnuchy potrafią się zapuścić w żarciu hamerykańskich śmieci i niech nikt mi nie próbuje mówić, że to jakaś choroba, bo jprdle nie, to się nazywa spasiona leniwa czarcia spierdolina. Nas białych ludzi dalej osłupia i dziwi taka waga i postura " człowieka " gdzie to gołym okiem widzisz szympansa i małpę, a w tej wielkiej hameryce To, to jest normalne i jest ogólne przyzwolenie, i konieczna akceptacja, i złego słowa nie możesz powiedzieć. Jprdle będę rzygać 🤢 Dziewanna?
Pieprzysz farmazony, jakby to białe lochy nie istniały... Są i chwała bogu, bo dzięki temu mam do czego walić gruchę i w czym gustować... Białe lochy żrą jak zwierzęta, ważą tyle samo, co zwierzęta i jebią tak samo jak zwierzęta, jedynie nie zachowują się jak zwierzęta, tzn. nie są tak agresywne, jak czarne otyłe szympansice.
[ Dodano 2024-10-24, 23:53 ]
Baronessa w raju obie by naraz ruchał
Baronessa to, Baronessa tamto... Baronessa gówno, a nie ruchał by obie naraz. Powtarzam jeszcze raz, że w czarnych szympansicach nie gustuję! Jedynie w białej maści lochach. Trzeba mieć jakieś standardy, nawet we własnym spierdoleniu umysłowym...
Niech ktos wstawi klasyka ... kto to rucha ...
Ja, chlastałby kutasem po tych pośladach w mini i mordę włożyłby też i lizał
Dwa razy zawitałam do Hameryki, takich wielorybów tam jest spora część populacji. I to głównie wśród białych (ale to pewnie dlatego że po czarnych miejscach nie chodziłam, walenie mają mały zasięg piechotą na lądzie).Obrzydliwe spasione śmierdzące gorylice i to właśnie odróżnia nas białych ludzi od tego spierdolenia cielesnego, bo jesteśmy w szoku jak czarnuchy potrafią się zapuścić w żarciu hamerykańskich śmieci i niech nikt mi nie próbuje mówić, że to jakaś choroba, bo jprdle nie, to się nazywa spasiona leniwa czarcia spierdolina. Nas białych ludzi dalej osłupia i dziwi taka waga i postura " człowieka " gdzie to gołym okiem widzisz szympansa i małpę, a w tej wielkiej hameryce To, to jest normalne i jest ogólne przyzwolenie, i konieczna akceptacja, i złego słowa nie możesz powiedzieć. Jprdle będę rzygać 🤢 Dziewanna?
Widzę że gustujesz w karlicach, bo gdybym ja spadła do 55kg byłaby to poważna niedowaga. Prawidłowa waga zależy od wzrostu.3/4 sadoli ma podobne w domu... dla mnie kobieta powyżej 55kg jest nieakceptowalna - a oni je dotykają.
To raczej nowa rasa gorlowieloryb
Kurwa gorylowieloryby
Gorlowieloryb też nie brzmi źle. Może nawet i lepiej
[ Dodano: 2024-10-25, 05:56 ]
3/4 sadoli ma podobne w domu... dla mnie kobieta powyżej 55kg jest nieakceptowalna - a oni je dotykają.
Na randki zdecydowanie powinieneś wybierać się do Auschwitz.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów