📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 21:20
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
Napięta atmosfera związana z brakiem paliwa na wielu stacjach i brytolom puściły nerwy na stacji w Chichester.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Mają swój Brexit.
Widziałem, że pracownicy stoją przed wjazdem na stację i informują o braku paliwa.
Widziałem, że pracownicy stoją przed wjazdem na stację i informują o braku paliwa.
Pajan napisał/a:
Mają swój Brexit.
Za miesiąc dwa wszystko się pewnie ureguluje.
saves napisał/a:
To na pewno GB? Jakieś dziwne ceny na tablicy.
Tak, ceny w UK są podane w pensach 1 funt jest podawany jako 100 pensów
teretoto napisał/a:
Bez sensu, powinny być w funtach, zamiast 136 pensów powinno być 1,36 funtów.
teretoto napisał/a:
z matematyki asem nie byłeś, co? setki podaje się do dwóch cyfr po przecinku cena 1369 to cena 1000 ltr., więc 1/1000 (litr)to 1,369 funta. debilne, ale to anglia
pudel82x napisał/a:
Problem jest z paliwem bo russcy hakerzy coś odjebali , ot co.
Problem z paliwem jest dlatego że przez brexit brakuje około 100 tysięcy kierowców w transporcie. Paliwa nie brakuje, tylko nie ma go kto rozwieść po stacjach, tak samo jest z brakiem towarów w dużych sklepach. Rząd GB przebąkuje że ułatwi przepisy wizowe dla kierowców z EU, bo inaczej na święta się usra. Skąd info o rzekomych hakerach ?
meriadoc napisał/a:
Problem z paliwem jest dlatego że przez brexit brakuje około 100 tysięcy kierowców w transporcie. Paliwa nie brakuje, tylko nie ma go kto rozwieść po stacjach, tak samo jest z brakiem towarów w dużych sklepach. Rząd GB przebąkuje że ułatwi przepisy wizowe dla kierowców z EU, bo inaczej na święta się usra. Skąd info o rzekomych hakerach ?
Tak z dnia na dzień zabrakło akurat tych jeżdżących cysternami?? A o jakich problemach z jedzeniem mówisz? Byłem dzisiaj w Lidlu i wszystko jest. (mieszkam w Lincoln)
lokal.szczecin napisał/a:
Chociaż nie muszą słuchać tego pierdolenia z Brukseli
Nie muszą. Mogą robić co chcą. Jaśnie Państwo będzie zmuszone pracować w takich zawodach jak ogrodnik czy kurier, co do tej pory było nie do pomyślenia dla kolonizatorów połowy świata.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów