posłanka Lempart "walczy" o prawa kobiet. Znaczy niektórych kobiet, bo na niektóre ma wyjebane...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zły dział. Filmy z nią powinny iść na Harda do działu fekalia. Proszę moderatora o poprawienie
karwalek napisał/a:
Zły dział. Filmy z nią powinny iść na Harda do działu fekalia. Proszę moderatora o poprawienie
to jak już tam będziecie coś zmieniać to weźcie te jedne "niektóre" na jakiś synonim zamiencie, bo oczy bolą a z telefonu nie wyedytuję...
PS powinna zawartość tego wiadra na jej pusty łeb wylać...
Ten siwy troglodyta z cipą powinien wyłapać tym kijem od mopa prosto na ryj od tej skromnej sprzątaczki.
pierdolony pasztet, szkoda że jej Pani sprzątająca szmatą nie przyjebała
ta prosta sprzątaczka ma więcej rozumu w głowie niż ta "posłanka"...
Matka tej idiotki jak jeszcze żyje,zadaje sobie tylko jedno pytanie.
-Czemu kurwa ja tego nie wyskrobałam?
-Czemu kurwa ja tego nie wyskrobałam?
to gowno to baba z pierdolcem czy chlop ktory uwaza sie za babe jak anka grodzka? pytam serio
pazuzu napisał/a:
Całe szczęście nie posłanka tylko baba z niedojebaniem mózgowym
najgorsze, że jak będą wybory to ona będzie gdzieś na górze listy w swoim okręgu, już wolałbym zagłosować bezpośrednio na Jarosława Kaczyńskiego niż przyczynić się do tego, że ten babsztyl trafił do sejmu...
sprzątaczki w podstawówce, liceum ,nawet na zakładzie pracy zawsze to samo.ryja drą jak im nadepczesz.-wyżywanie się za własną życiową porażkę.No bo trzeba było się bogato urodzić albo uczyć(ew w Polsce-kombinować).Kto nie potrafił żadnego z trzech zostaje tam gdzie ta Pani.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów