📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
52 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Bohaterem napewno bym nie nazwal kamerzysty :|
@up wiem, przykro mi. Od 0:40 wszystko wraca do normy.
Ja myślałem że to pakistan a to UK. A oni mają dość polaków. Bardzo mądrze jak widać.
a chuj go tam wie czy potrącony to ten zły czy dobry, wszyscy drą ryje, chuj wie czy to jakieś przepychanki kiboli, sąsiadów czy się o interpretację koranu pożarli
Ja to widzę tak, łysy chciał zatrzymać samochód i siać awanturę dalej, bo był w ekipie. Okazało się, że przeliczył się z oceną siły przeciwnika i dostał "usypiacza"
Ten syndrom darcia ryja jest już wszędzie jak widać....
Odgrywca głównej roli zdążył popisać się akrobacjami w powietrzu
nick: ten dobry siedzi w domu z synem/corka, ten chujowy robi z siebie malpe na ulicy. Brawo za fraga
Pod koniec brakuje tylko komentarza Czubówny, jak to wkurwiony hipopotam, nosorożec, czy słoń (nie znam się) wpierdala się rozpędzony w grupę upierdliwych i strzelających fleszami turystów.
Jakbym był blacharzem a prowadzący pokazał filmik z kamerki z samochodu (jeśli ma) to bym za darmo wyklepał
Ten, co potrącił pod koniec po pierdolony leszcz. Zamiast wpierdolić się w tłum, to jednego nygusa walnął.
Dzięki za nagranie różowo-białych butów Pani obok. Bez tego by się nie obeszło.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów