📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
🔥
Traktor zagłady
- teraz popularne
Nawet wszystkie razem, nie dadzą rady go wpierdolić całego, ale się kurwy przeganiają nawzajem.
RedBlueManieK napisał/a:
Nawet wszystkie razem, nie dadzą rady go wpierdolić całego, ale się kurwy przeganiają nawzajem.
Każdy chce najlepsze kaski .... Widzisz nawet taki sęp nie je byle gówna jeśli nie musi
silwerbalk napisał/a:
Każdy chce najlepsze kaski .... Widzisz nawet taki sęp nie je byle gówna jeśli nie musi
Na filmie widać zupełnie co innego
Przypomniało mi się intro do pierwszej części Diablo.
I koło życia się kręci
Dobra metafora współczesności:
Truchło to pracujący ludzie, sępy to lewa część społeczeństwa, ale już nie ludzie
Truchło to pracujący ludzie, sępy to lewa część społeczeństwa, ale już nie ludzie
Butów ni ma. Pewnie nie żyje.
silwerbalk napisał/a:
Po 1 to w Ameryce południowej nie występują sępy. A po 2 taki sęp w Afryce zazwyczaj wpierdala resztki niedojedzone przez inne dzikie zwierzęta grzecznie czekając na uboczu.
RedBlueManieK napisał/a:
Po 1 to w Ameryce południowej nie występują sępy. A po 2 taki sęp w Afryce zazwyczaj wpierdala resztki niedojedzone przez inne dzikie zwierzęta grzecznie czekając na uboczu.
aż sprawdziłem i faktycznie to nie sępy, tylko jakaś odmiana kondora prawdopodobnie
a i nie jestem jakoś szczególnie wrażliwy na takie widoki, nawet na żywo padlina mnie nie rusza, ale czy ten film nie powinien być przypadkiem na hardzie?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów