Wczoraj o godzinie 19:30 w mieście Petrolina, w stanie Pernambuco (ale na granicy ze stanem Bahia) Giovanny Diniz, trener osobisty z zawodu, został poddany zastrzeleniu. Giovanny był wdowcem, jego żona zmarła osiem miesięcy wcześniej wskutek porażenia prądem. Państwo fitnessowcy, znani w okolicy influencerzy, osierocili trójkę dzieci. Strach pomyśleć, na kogo te dzieci wyrosną, o ile dożyją pełnoletności
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ktoś poczuł się personalnie dotknięty trenerem personalnym. Personalnie nic do niego nie mam.
Mógł spierdalac skoro miał kondycje a nie machać nogami jak pojebany
phrontch napisał/a:
w mieście Petrolina, w stanie Pernambuco (ale na granicy ze stanem Bahia)
Tu warto nadmienić(bo nie wszyscy o tym wiedzą), że jest to stan na wschodzie Brazylii, zaś na przeciwległym krańcu leży stan Amazonas, którego stolicą jest Manaus.
Stan Amazonas nie graniczy ze stanem Pernambuco, a zwłaszcza ze stanem Bahia.
@viking19: dokładnie, o ile się nie mylę między Amazonas a wschodnią Brazylią jest dwie godziny różnicy czasu, ale jeśli się mylę, to tylko godzina
Filip91 napisał/a:
Jeden laczek został na nodze, ma szansę?
jak sobie drugim laczkiem zatka dziurę w głowie, to kto wie?...
Ostatecznie przyjął pozycję boczną bezpieczną i dzięki temu uniknął przejechania👍🏻
został poddany zastrzeleniu - Co???
[ Dodano: 2024-10-23, 00:29 ]
Ty tak serio...?
[ Dodano: 2024-10-23, 00:29 ]
Lukash2107 napisał/a:
Mógł spierdalac skoro miał kondycje a nie machać nogami jak pojebany
Ty tak serio...?
Byc może trener obiecał mu że schudnie 10 kg w dwa miesiące a on schudł tylko 9,5??? Chuj ich tam wie..
"Trener osobisty"... Dobre...! Kogo tak personalnie "trenował"? Chyba nie chłopa który go zdjął? Żona Francesco Tottiego piłkarza i legendy AS Romy też miała trenera osobistego, oj trenował ją trenował dogłębnie...Do póki ich Totti nie nakrył ! Mimo wszystko rozwiódł się w sposób cywilizowany z rozdupnią , a mógł zastrzelić jak ten typ w nagraniu ruchacza i kurwę!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów