Wczoraj o godzinie 19:30 w mieście Petrolina, w stanie Pernambuco (ale na granicy ze stanem Bahia) Giovanny Diniz, trener osobisty z zawodu, został poddany zastrzeleniu. Giovanny był wdowcem, jego żona zmarła osiem miesięcy wcześniej wskutek porażenia prądem. Państwo fitnessowcy, znani w okolicy influencerzy, osierocili trójkę dzieci. Strach pomyśleć, na kogo te dzieci wyrosną, o ile dożyją pełnoletności
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:36
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:19
🔥
Ajfoniara
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Chyba przez konkurencję zajebany został, tzn. przez innego fitnessowca-influencerowca, bo pod tą pomarańczową koszulą całkiem niezłe bary i biceps widać...
Trenujcie, mówili. Sport to zdrowie i długie życie, mówili...A dzieci? no cóż obstawiam zmaczetowanie lub rozwałkę na piździku.
A mógł biec i się nie oglądać za siebie
Z bliska go odjebał 😲 z przyłożenia lufy do głowy.
Szacunek dla chłopa, że walczył do końca nie mając szans, można powiedzieć, że padł jak lew w nierównej walce z myśliwym i pukawką.
Szacunek dla chłopa, że walczył do końca nie mając szans, można powiedzieć, że padł jak lew w nierównej walce z myśliwym i pukawką.
Chuj to nas obchodzi co z jego pomiotem. Za darmo kulki nie dostał. Trzeba było myśleć wcześniej.
Jeżeli będzie o coś jeszcze walczyl to o basen w dpsie co najwyżej. Ale żal czlowieka. Mieszkanie w Brazylii generalnie nie wspolgra ze zdrowym stylem życia.
Jak na kogo wyrosną? Normalne że pomszczą ojca.
Który to trener?
Ciekawe za co dostał te kulki. Znając Latynosów to szybko znalazł pocieszenie między nogami jakiejś pani da Silva i nie spodobało się to panu da Silva... chociaż równie dobrze mogło to być wszystko inne bo to są dzikie kraje
Ładnie się miotał, mało brakło a role mogłyby się odwrócić. Zabójca też widać miał misje nie z przypadku, o takie materiały nic nie robiłem.
Phrontch - nie ustawaj w dobrej robocie.
Phrontch - nie ustawaj w dobrej robocie.
za darmo nie dostał
Mamuśka to ma jape jak niewypał. Panowie bez przesady.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów