Czy tam z innym guanem. Rosja
Czy tam z innym guanem. Rosja
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Każdy nastolatek w Polsce w latach 90tych miał z tym do czynienia. Na blokowiskach nie było miękiej gry.
skinheadzi
punki
metale
dresiarze
lali się między sobą (przeważnie skini lali wszystkich)
Dlatego jak widzę cudaczną zniewieściałą młodzież obecnie, to tylko się uśmiecham pod wąsem. Wierdol zaliczali by codziennie...
Dobrze chłop gada polać mu
Każdy nastolatek w Polsce w latach 90tych miał z tym do czynienia. Na blokowiskach nie było miękiej gry.
skinheadzi
punki
metale
dresiarze
lali się między sobą (przeważnie skini lali wszystkich)
Dlatego jak widzę cudaczną zniewieściałą młodzież obecnie, to tylko się uśmiecham pod wąsem. Wierdol zaliczali by codziennie...
To były piękne czasy
Dzieciaki jarają się jakąś tam chińską bajką ale ruski zjeb z klapkami na oczach i wpojonymi zasadami przez prostaków kolegów wie najlepiej.
Hatfu
to sowieci więc inny stan umysłu a po drugie to dzieciaki jakimś japońskim czymś zajarane jak @Angevil napisał.
otóż to.
a najbardziej mnie uderzyło to ujęcie.
ta uśmiechnięta, i w sumie sympatyczna buzia jakiegoś dzieciaka, i wyciągnięta dłoń.
niestety ten w kapelutku niepotrzebnie zaczął sapać, bo widać że wszystko skończyłoby się na żółwiku i przybitej piątce.
i nie mogłoby tak być?
chodzą se dzieciaki, mordy pomalowane ale szyb nie wybijają, kotów nie mordują, dzieci nie gwałcą.
więc co by mi niby miało w nich przeszkadzać?
sam za młodu się napierdalałem niemal dzień w dzień, ale nigdy nie zaczepiłem kogoś z powodu wyglądu.
żyj, i innym pozwól żyć.
ech, zjebany ten świat.
ps. jebać wszystkich prawilniaków ulicy.
tacy prawilni, ale do pierwszego rozprucia na komendzie. xD
U nas w latach 90 było to samo, piękne czasy ... pedały, punki i inne leszcze po ulicach się nie panoszyły
Ssij pento kutasiarzu pewnie byle leszczyk by Ci napierdolił
Ssij pento kutasiarzu pewnie byle leszczyk by Ci napierdolił
Inteligencją nie błyszczysz , więc powiem ci dlaczego taką spierdoliną umysłową jesteś. Widzisz jak twoja mama w ciąży była, to twój stary musiał ci chujem w łeb zapierdolić. strasznie od ciebie jedzie szczochem to nie będę cię ostrzej jechał chujku.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów