Czy tam z innym guanem. Rosja
Czy tam z innym guanem. Rosja
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Inteligencją nie błyszczysz , więc powiem ci dlaczego taką spierdoliną umysłową jesteś. Widzisz jak twoja mama w ciąży była, to twój stary musiał ci chujem w łeb zapierdolić. strasznie od ciebie jedzie szczochem to nie będę cię ostrzej jechał chujku.
Może i nie błyszczę intelektem za to nie jestem pryszczatą kurwą w piwnicy oburzył mnie wątek w którym wspominasz jak "punki" obskakiwały jedynie wpierdol widzę że masz wielkie pojęcie o subkulturach dorastałem w latach 90 będąc do dziś skinheadem i pierdolisz głupoty jeździło się razem na koncerty bawiąc się i pijąc...powielasz jedynie pierdoły na temat tych subkultur owszem prali się ale nie chodziło o to kto był punkiem a kto skinem chodziło o ideały bo niektórzy mieli spierdolone głowy i to tylko i wyłącznie dlatego prali się między sobą chciałem Cię tylko uświadomić choć uważam że i tak to pewnie będzie czas stracony
Może i nie błyszczę intelektem za to nie jestem pryszczatą kurwą w piwnicy oburzył mnie wątek w którym wspominasz jak "punki" obskakiwały jedynie wpierdol widzę że masz wielkie pojęcie o subkulturach dorastałem w latach 90 będąc do dziś skinheadem i pierdolisz głupoty jeździło się razem na koncerty bawiąc się i pijąc...powielasz jedynie pierdoły na temat tych subkultur owszem prali się ale nie chodziło o to kto był punkiem a kto skinem chodziło o ideały bo niektórzy mieli spierdolone głowy i to tylko i wyłącznie dlatego prali się między sobą chciałem Cię tylko uświadomić choć uważam że i tak to pewnie będzie czas stracony
Urodzony 8 marca 1998 TY dorastałeś w latach 90? pryszczata kurwa ? do kogo to szczochu było? jesteś głupi czy tylko nie dopierdolony? Ja urodziłem się 1970 mogłem spokojnie twoją matkę dymać.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów