Czy tam z innym guanem. Rosja
Czy tam z innym guanem. Rosja
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dzieciaki jarają się jakąś tam chińską bajką ale ruski zjeb z klapkami na oczach i wpojonymi zasadami przez prostaków kolegów wie najlepiej.
Hatfu
Nie bronię ruskich, niech się wybiją, ale taki stan rzeczy przychodzi do nas i wobec tego pies jebał stróżów swojego podwórkowego prawa.
Za wpierdol sodomitom i zboczrncom z lgbt zawsze piwo
Z tym że po pierwsze to sowieci więc inny stan umysłu a po drugie to dzieciaki jakimś japońskim czymś zajarane jak @angevil napisał. Sam pewnie nosiłeś koszulki z pokemonami. Byłeś bity i ci się podobało?
Chłop ma ruchać babę a nie chłop chłopa i jeszcze chcą mieć dziecko'?
Oni są pojebni pod kopułą konkretnie
Założysz koszulkę nie tego zespołu co trzeba, bluzę kąpieli nie tej co agresor, oglądasz inne bajki niż ten silniejszy - masz wpierdol. Zajebiste czasy.
Każdy nastolatek w Polsce w latach 90tych miał z tym do czynienia. Na blokowiskach nie było miękiej gry.
skinheadzi
punki
metale
dresiarze
lali się między sobą (przeważnie skini lali wszystkich)
Dlatego jak widzę cudaczną zniewieściałą młodzież obecnie, to tylko się uśmiecham pod wąsem. Wierdol zaliczali by codziennie...
Każdy nastolatek w Polsce w latach 90tych miał z tym do czynienia. Na blokowiskach nie było miękiej gry.
skinheadzi
punki
metale
lali się między sobą (przeważnie skini lali wszystkich)
Dlatego jak widzę cudaczną zniewieściałą młodzież obecnie, to tylko się uśmiecham pod wąsem. Wierdol zaliczali by codziennie...
Zapomniałeś o dresiarzach
Prawie wymarłe plemię, które kiedyś miała sporą populację w PL.
Zapomniałeś o dresiarzach
Prawie wymarłe plemię, które kiedyś miała sporą populację w PL.
Mój błąd.Masz rację zapomniałem. Już poprawiłem. Dzięki.
Dresów było zresztą najwięcej i z nich rekrutowali się skini.
Nie można być normalnym człowiekiem? Po co robić z siebie takie dziwadło?
Chłop ma ruchać babę a nie chłop chłopa i jeszcze chcą mieć dziecko'?
Oni są pojebni pod kopułą konkretnie
Mam nadzieję że Cię pan bozia obdarzy homoseksualnym dzieckiem i będziesz na starość oglądać jak wchodzi w ślinę z ukochaną osobą swojej płci 😁
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów