Wszystko było transmitowane na żywo. ( tak jak w przypadku tego pana z nazwy tematu )
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
donkapusta napisał/a:
Strzelił do kobity, którą muzle sami napierdalają i nie dają żyć.
a ona i tak odda zycie za lahę allaha
Ja mam nadzieję, że każdemu komu podoba się taka forma rozrywki połamią się nogi i ręce.
majeńka napisał/a:
Objaśniam: PiS to głęboka komuna: narodowy socjalizm to wciąż socjalizm. PiS to zjebanie na poziomie Razem lub gorsze.
Zaś PO to normalna partia, co nie jest komplementem (poziom korupcji średniowysoki), ale to jak porównywać Tico z Trabantem.
Głosujmy na PSL. Nieważne kto wygra, oni wejdą w koalicję, byle by przy żłobie. Większej politycznej kurwy w Polsce nie było. W. Witos w grobie się przewraca.
Obecny PSL to nie oryginał (który zresztą miał milion odłamów) tylko przefarbowany ZSL. I faktycznie polityczne kurwy.
Kto głosuje na PO-PIS ten parówa!
A uświadomisz nas proszę co ma PO wspólnego z PiSem że piszesz "PO-PIS"?
majeńka napisał/a:
A uświadomisz nas proszę co ma PO wspólnego z PiSem że piszesz "PO-PIS"?
Przecie jedno i drugie to kurwy. A kurwa kurwie łba nie urwie.
Walcz z imigracją .... Zacznij strzelać do kobity z nerfa..... Ja pierodle czekałem na to czy czasem Habibi nie wybiegnie z maczetą i go nie wyjaśni dobitnie ale chuj może kiedyś będzie wyjaśniony
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów