Wszystko było transmitowane na żywo. ( tak jak w przypadku tego pana z nazwy tematu )
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Strzelił do kobity, którą muzle sami napierdalają i nie dają żyć.
Jakiś "prawicowy" przegryw na rowerze Czyżby wyborca PiSu w akcji?
Do grupy facetów ciapaków taki odważny by nie był.
Kolejny prawacki zjeb. Lewacy i prawacy mają tak samo zryte, myślą nieskalane mózgi. I klapki na oczach, jedni ustawione w lewo, a drudzy w prawo.
Sadistic szanuje islamistów? Xdd
Muszę przewartościować pojęcie ruski troll w takim razie.
Albo po prostu ludzkie ameby. Sam już nie wiem.
Muszę przewartościować pojęcie ruski troll w takim razie.
Albo po prostu ludzkie ameby. Sam już nie wiem.
bigoslaw_lyzka_von_wood napisał/a:
Kiedy wy kurwy lewackie zrozumiecie jedno...komuchy pisowskie, niczym nie różnią się od waszych peowskich socjalistów. Szkoda, że sadol nie oferuje zamiast dawania piw, wysłania pod dom twojej matki paru zwyroli, żeby wyciągnęli cię z piwnicy i obili ryj
Objaśniam: PiS to głęboka komuna: narodowy socjalizm to wciąż socjalizm. PiS to zjebanie na poziomie Razem lub gorsze.
Zaś PO to normalna partia, co nie jest komplementem (poziom korupcji średniowysoki), ale to jak porównywać Tico z Trabantem.
Zaś PO to normalna partia, co nie jest komplementem (poziom korupcji średniowysoki), ale to jak porównywać Tico z Trabantem.
Co ma wg Ciebie pis wspólnego z prawicą?
majeńka napisał/a:
Objaśniam: PiS to głęboka komuna: narodowy socjalizm to wciąż socjalizm. PiS to zjebanie na poziomie Razem lub gorsze.
Jedynie ktoś skrajnie bez pojęcia głosuje na jednych lub drugich, w Polsce jeszcze długo nie będzie dobrze póki nie wymrzecie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów