📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
gruby w okularach to niezły szeryf hmm porządek musi być i tak trzymać niech guwniki wiedzą kto tu rządzi:)
Przynajmniej przez tego koronowirusa wszelkie pedalstwo, lewactwo i KOD-omickie zjeby siedzi teraz na dupie. Jest spora szansa ze sie powygryzają w zamknieciu.
Dewianci powinni mieć zakaz paradowania po ulicach, albo wyznaczyć im jakis plac poza miastem i tam niech uprawiaja publiczna sodomie.
Dewianci powinni mieć zakaz paradowania po ulicach, albo wyznaczyć im jakis plac poza miastem i tam niech uprawiaja publiczna sodomie.
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.
poligon6 napisał/a:
Przynajmniej przez tego koronowirusa wszelkie pedalstwo, lewactwo i KOD-omickie zjeby siedzi teraz na dupie. Jest spora szansa ze sie powygryzają w zamknieciu.
jakby gość opatulony flagą był mniej upośledzony. "Myślę inaczej to strzelę sobie na ulicy obcą babę w pysk". Może być Twoja matka?
Powiem tak gdzie dwóch się bije tam trzeci korzysta...
nowynick napisał/a:
jakby gość opatulony flagą był mniej upośledzony. "Myślę inaczej to strzelę sobie na ulicy obcą babę w pysk". Może być Twoja matka?
Jak mozesz strzelic matkę jak matka siedzi z tyłu.
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.
phrontch napisał/a:
Brazylijski patriota postanowił się pozbyć czerwonej zarazy
Co takie moralne gównojaktymoże wiedziec o patriotyźmie?
I szablą I młotem Czerwoną Hołotę !!!
nowynick napisał/a:
Ty naprawdę nie widzisz kto to pisze?
Kolo z tyłu już się czai z słupkiem drogowym, żeby go komuś nasadzić na głowę
Hugo Dionizy Steinhaus
Jakiś lepszy cwaniak. Matkę staruszkę wozi po szosie żeby nas tylko wrobić.
Za bicie czerwonego ścierwa zawsze kontener piwa!!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów