Podpis pod tym filmem na Facebooku: "koronawirus wybrał sobie złe miejsce, ponieważ nasz kraj (Brazylia) jest chroniony przez Jezusa Chrystusa"
Podpis pod tym filmem na Facebooku: "koronawirus wybrał sobie złe miejsce, ponieważ nasz kraj (Brazylia) jest chroniony przez Jezusa Chrystusa"
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Uuuu obrazilem wierzącego. Jesteś typowym wierzącym. Akurat tysiąc lat temu wiedzieli co to jest atom. Jesteś tak zacofany jak 2000 tysiące lat temu. Bajeczki o Bogu to możesz sobie wierzyć ale i tak jesteś ślepym głupcem który nawet sobie nie potrafi uświadomić jak powstało życie.
Mnie ziutek obrazić nie jesteś w stanie, z mojej wypowiedzi nie wynika, czy jestem wierzący, ale rozumiem, że rzekomego związku mechaniki kwantowej z wiarą lub niewiarą w Boga przybliżyć nie jesteś w stanie, typowe. Kontynuując twoją retorykę (tak, żebyś może zrozumiał) ty jesteś zacofany jak 3000 lat temu, tylko zamiast oddawać cześć slońcu i bożkom oddajesz mechanice kwantowej, czy tam innemu konstruktowi, który ktoś ci przedstawił z przymiotnikiem "mądry" więc ujadasz jak pies pawłowa na rzeczy, których nie chciało ci się zgłębiać.
Ale nie zmienia to faktu że religia to debilizm. Dla wierzący jest łatwiej zrozumieć że ktoś ( Bóg) ich stworzył. Myślisz że takie debile rozumieją mechanikę kwantową? Prawda jest taka że głupote łatwo przekazać i wcisnąć. Ci co wierzą w Boga mają słabą psychikę bo do nich nie dociera że po śmierci nic nie ma ale i inne przyczyny są że po prostu wierzą.
Ludwik Pasteur, Nikola Tesla...i inni. Nie zrozumieli by.
Mnie ziutek obrazić nie jesteś w stanie, z mojej wypowiedzi nie wynika, czy jestem wierzący, ale rozumiem, że rzekomego związku mechaniki kwantowej z wiarą lub niewiarą w Boga przybliżyć nie jesteś w stanie, typowe. Kontynuując twoją retorykę (tak, żebyś może zrozumiał) ty jesteś zacofany jak 3000 lat temu, tylko zamiast oddawać cześć slońcu i bożkom oddajesz mechanice kwantowej, czy tam innemu konstruktowi, który ktoś ci przedstawił z przymiotnikiem "mądry" więc ujadasz jak pies pawłowa na rzeczy, których nie chciało ci się zgłębiać.
kurwa, typie.....uczepiłeś się tej mechaniki kwantowej...... to tylko przykład idioto.
jesteś żywym potwierdzeniem tego jak działa umysł bogobojnego idioty...
Osoba wierząca wmawia sobie i innym to że 2020 lat temu jakiś nieznany typ chodził po wodzie, zmieniał wodę w winno, że jego ojciec stworzył płaską ziemie!!!!....skoro w to wierzysz, to wykaż dowody zamiast żucać się na kogoś żeby ci wykazał teorie kwantową, albo różnice miedzy nią a religią.... nie jesteś w stanie?? to zamknił łeb.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów