18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 17 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-16, 22:22

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
k................s 2015-09-01, 12:56
Bardzo profesjonalne podejście do obowiązków. Jego i jego kolegów...
Zgłoś
kristodelgado 2015-09-01, 13:11 1
dobry akrobata
Zgłoś
RockyWood 2015-09-01, 13:49 1
drabina:strażak

1:0
Zgłoś
RastaTrance 2015-09-01, 14:38
Pewnie strażak z jakiegoś OSP z Polskiej wsi.
Zgłoś
Kotliczek 2015-09-01, 14:54
A może się zmęczył i chciał odpocząć?
Zgłoś
carlos232323 2015-09-01, 15:05 8
(nawet jak dostane ostrzeżenie) do wszystkich z góry kurwa łatwo się śmiać a żaden z was nie utrzymał by takiego węża strażackiego stojąc na ziemi a co dopiero na drabinie szczere chuj wam w ryj pozdrawiam
Zgłoś
k................s 2015-09-01, 15:17
@up
Gdyby był profesjonalistą, to by wiedział, co go czeka. Ale to amerykański strażak (Memphis Fire), jak widać amator podobnie jak jego koledzy. Pierwszy raz węża trzymał i nie wiedział co go czeka? To KTO go tam posłał - taki sam mądry dowódca?
Zgłoś
~Sunday 2015-09-01, 15:17 10
carlos232323, ostrzegam cię.
Zgłoś
suszonko 2015-09-01, 15:18
@upupup
Jak mnie wkurwia bronienie czegoś za wszelką cenę. Owszem, nie utrzymałbym węża bo kurwa w takiej sytuacji powinni puścić mu mniejsze ciśnienie... Tego nikt by nie utrzymał bo siła odrzutu robi swoje to samo było przy bronieniu straży gdy jakaś locha zamortyzowała upadek na ryj betonem a strażaki kręcili sobie koszem wkoło. Nosz kurwa
Zgłoś
marynarz83 2015-09-01, 15:52 2
stany stany fajowa jazda zjednoczonych łopot flag
Zgłoś
maniunio 2015-09-01, 16:16
@suszonko, co puścić mu mniejsze ciśnienie? Po to ma prądownice, żeby sobie regulować jak mocno sie sikać wodą.
Zgłoś
Bruzi 2015-09-01, 21:23
jestem expertem zawsze do prądownicy każdej linii musi być 2 strażaków, więc ewidentny błąd dowódcy jednostki

Zgłoś
endriuu151 2015-09-01, 23:00
Powiem krótko... hahahahaha
Zgłoś
Sigonek 2015-09-01, 23:32
piwo za opis
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem