📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Kilka kilometrów ode mnie jest duża firma. Zatrudnia kilkuset ukrów, gruzinow, azerów i całego tałatajstwa że wschodu. Kilkudziesięciu wpadło do marketu i zrobili zakupy w stylu afroamerykańskim.... Policja bezradna. O bójkach kilkudziesięciu osobowych na parkingu nie wspominając. Także bez afrykanów i tak mamy niezły Meksyk....
aaaaaaaaaaaaaa napisał/a:
Kilka kilometrów ode mnie jest duża firma. Zatrudnia kilkuset ukrów, gruzinow, azerów i całego tałatajstwa że wschodu. Kilkudziesięciu wpadło do marketu i zrobili zakupy w stylu afroamerykańskim.... Policja bezradna. O bójkach kilkudziesięciu osobowych na parkingu nie wspominając. Także bez afrykanów i tak mamy niezły Meksyk....
podaj nazwę firmy i miejscowość bo jak nie to fejk
Martyna666 napisał/a:
podaj nazwę firmy i miejscowość bo jak nie to fejk
I co to da?? Jak media ukrywają? I tak nie sprawdzisz. Żyj dalej w nieświadomości.
garota napisał/a:
Ludziom nadal żal 100 dolców na dobry gaz pieprzowy.
Żelowy trwałe barwiący czy na niedźwiedzie?
aaaaaaaaaaaaaa napisał/a:
I co to da?? Jak media ukrywają? I tak nie sprawdzisz. Żyj dalej w nieświadomości.
Nic nie da. Tylko pisanie takich niepotwierdzonych wysrywów ma sens. Gdyby faktycznie byłyby tam takie zadymy jak piszesz to nawet przy twojej teorii spiskowej o zmowie mediów, coś w necie by na ten temat było. Ale tak to jest jak się wiedzę o świecie czerpie z filmów z żółtymi napisami. Tacy jak ty nie sprawdzają. Wy po prostu wiecie. Żyj dalej w swoim wyimaginowanym świecie, w nieświadomości o tym prawdziwym.
Up. Oczywiście z góry zakładasz, że źródłem jest jakiś fejkowy filmik.
Masz prawo nie wierzyć. Nie zamierzam przekonywać.
Wiem to z takiego źródła, że ja wiem, że do tego doszło. Ty możesz mieć inne zdanie.
Masz prawo nie wierzyć. Nie zamierzam przekonywać.
Wiem to z takiego źródła, że ja wiem, że do tego doszło. Ty możesz mieć inne zdanie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów