Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Halman napisał/a:
a plaga ta zwie się afroamerykanie...
Kiepska prowokacja, widać, że biały. Następnym razem napisz, że Żyd, co najmniej 500 piwek wpadnie.

Ja p🤬lę, mamy tyle różnych sprayów i preparatów na robactwo a gość złamaną szczotką się broni.

Kiedyś na ubojni widziałem fajne urządzenie do poganiania bydła , Myślę że to idealn rozwiązanie w tym wypadku
gdzieś pisali że w njujork jest plaga szczurów ale zeby podobne do małpy były to nie było informacji
Najważniejsze, że miał maseczkę. Nawet wolę nie myśleć co by się stało gdyby nie miał maseczki.
Jaka socjalistyczne podejście do cudzej własnosci jak to zwykła kradzież p🤬lona. Nowo mowa jak na k🤬y mówić sex workerki

ja tam widzę araba który wabi wędką-wabikiem murzyna i się świetnie bawi
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie