📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
zapewne każda kurwa ma właściciela, który ochoczo upierdoli śmieszkom głowy ze swoimi kompanami z gangu..
Ciekawe czy to "dziewczyna sadola" ciezko powiedziec, biust i nogi niby ok, ale...
Liczyłem, że pasażer wyciągnie gnata i odjebie lalkę przez okno. Albo, że przynajmniej tępym nożem zacznie jej piłować w gardle jak na brazylię przystało.
Taki niedosyt czuję.
Taki niedosyt czuję.
Jak kurwa powie Alfonsowi że nie zarobiła bo musiała ciuchy zmienić...
To do tych pizd przyjdą panowie i każą zapłacić za stracony czas lub skurwią chichotkę
To do tych pizd przyjdą panowie i każą zapłacić za stracony czas lub skurwią chichotkę
a w samochodzie zapewne brzydkie i opasłe kurwiska, których mężowie nie chcą już bzykać od lat...
Szczerze mowiac z twarzy ta typiara to jak Polka
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów