Czwarty film niezbyt godny uwagi, słcyhać strzały a autor zamiast pokazywania co się dzieje postanawia nam pokazać z bliska swój zajebisty balkon.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
35 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Czwarty film niezbyt godny uwagi, słcyhać strzały a autor zamiast pokazywania co się dzieje postanawia nam pokazać z bliska swój zajebisty balkon.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
IIWŚ - ludzie masowo emigrują z miejsca objętego wojną, współczesność - ludzie mają na to wyjebane, pójdą do sklepu albo do baru a po powrocie napiszą w sieci "skończcie z tą straszną WOJNĄ". Ehh dzisiejsze wojny są takie nudne.
Pajmon napisał/a:
Powinno być "Walki w Słowiańsku (zachodnia Rosja)Walki w Słowiańsku (Wschodnia Ukrainia).
Oglądając te filmy odnoszę wrażenie, że Ukraińcy mają wyjebane na to, że trwa tam regularna wojna domowa. Ciekaw jestem skąd się bierze taka apatia w tych ludziach.
Modrzew88 napisał/a:
ten konflikt już trochę trwa więc pewnie się już przyzwyczaili codziennie słysząc strzały itpOglądając te filmy odnoszę wrażenie, że Ukraińcy mają wyjebane na to, że trwa tam regularna wojna domowa. Ciekaw jestem skąd się bierze taka apatia w tych ludziach.
Modrzew88 napisał/a:
Oglądając te filmy odnoszę wrażenie, że Ukraińcy mają wyjebane na to, że trwa tam regularna wojna domowa. Ciekaw jestem skąd się bierze taka apatia w tych ludziach.
Przyzwyczaili się do mordowania ludności cywilnej swojej polskiej nie swojej itp dla nich to to samo co wypalenie szluga wypicie kawy i pójście na sracz rano
W tytule każdego filmu pisze że to Ługańsk, a nie Słowiańsk. Polecam wpisać w yt "Луганск 02.06.2014. После авиа удара. (2 часть из 6) " i obejrzeć ciekawsze ujęcia póki ich jeszcze nie pousuwali XD
MutliSerdelek, myśle że daje do zrozumienia ze zaraz teren który pokryl flarami zostanie zaorany przez artylerie.
MutliSerdelek flary żeby zgubić pociski naprowadzane podczerwienią, samoloty mogą jeszcze zrzucać tzw. chaffs które maja za zadanie zakłócić prace radaru
Na pierwszym filmiku walą wszędzie chyba z kałachów, po czym strzały milkną na dźwięk bodajże dragunov-a
Pominę kwestię wątpliwej "sympatii" do obydwu państw. To, że Armia Ukraińska tak długo nie może sobie z nimi poradzić, BA!, że separatyści odnoszą nierzadko zwycięstwa w pojedynczych starciach jest dla Ukraińców po prostu hańbiące. Wiadomo, że separatyści są wspierani militarnie przez Rosję, ale jednak ruskie nie mogą sobie pozwolić na pełne wsparcie. To tylko pokazuje pizdowatość Ukraińców, szkoda, że nie mamy za rządzących patriotów, już dawno byśmy odzyskali Lwów, a od Żmudzinów Wilno.
MutliSerdelek napisał/a:
co robi samolot na 2 filmiku? chodzi mi o te flary
i poprawka to nie Słwińsk tylko ługańsk
Przy niskim przelocie profilaktycznie odpala flary. Czyli nie oznacza to bezpośredniego niebezpieczeństwa dla samolotu, a służy w celach zabezpieczenia się.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów