chłopaki postanowili zniszczyć wiatę przystanku w Bydgoszczy. O tym, że są nagrywani przez monitoring jakoś nie pomyśleli. Na filmie sam finał akcji.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:00
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:47
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
kocham takich debili. A polski system kar nie przewiduję w takich przypadkach naprawy szkód bądź zwrotu kosztów niestety. A to by było bardziej zniechęcające.
Dobrze skurwysynom. Myślą, że jak za podatki postawione to, że to ich. Tylko gnojki nigdy jeszcze tych podatków nie zapłacili. A nawet gdyby, to i tak to jest niszczenie mienia publicznego. Pałami po plecach im przejechać, może by zapamiętali.
ale ją rozjebali , nie było czego zbierać .Szkoda ,że więcej ich się tam nie zjechało za to że kopnął 2 razy w przystanek .
ceenrad napisał/a:
ale ją rozjebali , nie było czego zbierać .Szkoda ,że więcej ich się tam nie zjechało za to że kopnął 2 razy w przystanek .
Myślisz, że w 10 sekund po pierwszym kopnięciu nagle zjechały 2 radiowozy? To jest jak pisałem finał nagrania, nie całość. Wiata jak widać ma szyby i cholera wie co jeszcze uszkodzili.
W moich rodzinnych stronach jak dwóch debili rozjebało przystanek to miejscowy zakapior im taki wpierdol spuścił, że do dziś boją się nawet młodszemu rodzeństwu domek z kart rozwalić.
Brawo ! To mi się podoba. Od razu pałą przez puste łby i na 48.
Ceenrad szczylu zawszony chętnie bym tobie dwa razy w pysk kopa sprzedał.
Ceenrad szczylu zawszony chętnie bym tobie dwa razy w pysk kopa sprzedał.
4 nad ranem chodzi takie bydło patrzy co by tu na chuja narobić
@ brudny
Polski system kar.... Kurwa osobiście znam cymbała który nakradł przewodów miedzianych na kwotę 10 tysięcy i dostał grzywnę w wysokości 300 złotych.... Nic tylko kraść w tym kraju
@ brudny
Polski system kar.... Kurwa osobiście znam cymbała który nakradł przewodów miedzianych na kwotę 10 tysięcy i dostał grzywnę w wysokości 300 złotych.... Nic tylko kraść w tym kraju
ceenrad, faktycznie, lepiej jak do 3 idiotów rozwalających przystanek przyjedzie jeden policjant. Wtedy byłbyś szczęśliwy?
Data urodzenia: 06 Wrz 1992. Dorośniesz - zrozumiesz o co chodzi.
Data urodzenia: 06 Wrz 1992. Dorośniesz - zrozumiesz o co chodzi.
powinni spałować kurwy! przez jebanych dresiarzy itp. miasta są po prostu brzydkie!
Przyjechali - źle. Jakby nie przyjechali - też źle. To co powinni zrobić? Czasami mam wrażenie, że niektórzy tak utknęli w wirtualnym świecie, że po mieście chodzą już tylko poprzez Street View...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów