Z tego co wiem Waran jeszcze żyje, ale nie wiadomo czy uda się go uratować...
PS. materiał znaleziony na jednej z facebookowych grup.
Dokładnie, w jednym sklepie pracownik/cy zjebali sprawę i zwierzę męczyli więc w swoim świętym gniewie zrujnujmy całą markę wdepczmy ją w ziemię! Jesteśmy tacy wspaniali, najlepsi na świecie, a jak bardzo się przejmujemy!
Pluje na was ścierwa! Bezwartościowe półprodukty dzisiejszej ery pejsbooka i innego gówna.
Za materiał natomiast piwo i jebać tą kurwę co zaniedbała gada. PS: Niech ktoś powie pani weterynarz, że gównianie ufarbowane rude włosy jej nie służą. A szkoda, bo z pyszczka fajna
Mam wyjebane na zoofilów z fundacji parchów czy pedałów. Ruchaj pedałów, zabij chrześcijańskie niemowlę, adoptuj pszczoła, karpia, dzika i jaszczura. W koło to samo. Antycywilizacja spierdolonych parchów i ich pożytecznych gojów, gówno mnie ona interesuje, jaszczura na grila.
Te kurwa ekspert, jak byś przesiedział w klatce tyle że byś prawie zdechł to jedyne o czym byś marzył to żeby Cię jakaś baba tak wygniotła
Sprawdza czy gad przypadkiem nie ma złamań, przemieszczeń etc.
W szpitalu jak miałeś jakieś złamanie to Cię jakiś Józek nie macał po konczynie przed zdjęciem?
Ta baba jest jakaś pierdolnięta, ona gniecie tego warana jak by chciała znaleźć u niego guza jąder ... ja rozumiem, ze zaniedbali zwierzaka, ale jakbym sam byl pol zdechly to ostatnią rzeczą jaką bym chciał to zrobienie ze mnie gniotka. Fajnie zrobiła diagnozę, zwierze się nie rusza, czy jest zamulone, ale po minucie mogla go odstawić gdzieś w spokoju bo wątpie, żeby w takiej pozycji zwierzę się dobrze czuło ...
Do cZego pijesz gościu ? Bo twój komentarz ma się nijak do mojego
ta baba skończyła weterynarie i specjalizuje się w zwierzętach egotystycznych, więc wie co robi przychlaście