Może nie jest to jakieś sadystyczne ale ja śmiechłem tego raz się nie da obejrzeć
Może nie jest to jakieś sadystyczne ale ja śmiechłem tego raz się nie da obejrzeć
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dla gościa na dole to raczej nie było śmieszne. Ślina warana zawiera bardzo dużą liczbę bakterii, które mogą powodować sepsę. Oprócz tego w szczękach znajdują się gruczoły, które wydzielają związki zapobiegających krzepnięciu krwi, powodujących niskie ciśnienie krwi, hipotermię i paraliż mięśni, tak że ukąszone zwierzę szybko wykrwawia się na śmierć i wkrótce potem umiera. Dziwię się, że tak sobie chcieli go złapać.
To jest waran paskowany, łagodny jak żaden inny, w Tajlandii tego pełno biega po parkach, przyzwyczajają się do obecności czlowieka i nie ma z nimi problemów. Sam czasem przeganiałem ze ścieżki osobniki 2 metrowe
Tego co opisałeś to waran z komodo
To jest waran paskowany, łagodny jak żaden inny, w Tajlandii tego pełno biega po parkach, przyzwyczajają się do obecności czlowieka i nie ma z nimi problemów. Sam czasem przeganiałem ze ścieżki osobniki 2 metrowe
Tego co opisałeś to waran z komodo
Da sie raz obejrzec, zaufaj mi
Potwierdzam a nawet idę o krok dalej, wogóle nie obejżałem.
1. To po co to tutaj wrzucasz baranie?
2. Mozesz posmiac sie z takiego gowna na dedykowanych do tego stronach, np kwejk.
Jebane wakacje, wracajcie juz do szkol!
"Może nie jest to jakieś sadystyczne ale ja śmiechłem"
1. To po co to tutaj wrzucasz baranie?
2. Mozesz posmiac sie z takiego gowna na dedykowanych do tego stronach, np kwejk.
Jebane wakacje, wracajcie juz do szkol!
Twój wkład w tą strone jest zerowy więc akurat twoje zdanie tu nikogo nie rusza a już tym bardziej te 218 osób ktore zostawiły pod tym piwo.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów