18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:15
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 0:14
rksrobert 2013-02-19, 9:39 2
4 pedały na pedalskim tripie do pedalskiej Italii... no kurwa.
Zgłoś
SKR 2013-02-19, 10:07
Bananowa subkultura zaraz po skończeniu gimbazy . Pedałownia na maxa
Zgłoś
Szulcu 2013-02-19, 10:33
Gdybym ja zadał w tripa ze swoimi kumplami od dzieciaka robił bym o wiele lepsze rzeczy niż sikanie do ryja.. filmik nic specjalnego

"Jestem głosem, który powtarza ci, że jesteś nikim"
Zgłoś
kaczorek33 2013-02-19, 10:35
hahah chyba cwele z polski. masakra pedalki pewnie po nagraniach grupowe jebanie tak jak i grupowy prysznic....
Zgłoś
Rozowy_Zniwiarz 2013-02-19, 10:56
jakie słodkie homosie.. tylko biedronia brakuje jako pilota wycieczki i Grodzkiego za niańkę..
gratuluje rodzicom - szczanie do ryja to najwspanialsza spuścizna..
Zgłoś
extrime 2013-02-19, 11:07 5
maxvolumePL napisał/a:

No zajebiście, wielbicielki już czekają, chociaż oglądając to chciało by się napisac "wielbiciele w rurkach" Dawno nie widziałem nic tak żenującego...

Najpierw chciałem pojechać po tym komentarzu ,że się dopi...alasz do tego że chłopaki dobrze się bawią, chce im się zorganizować wycieczkę , nakręcić materiał i tracić czas na montaż.Lecz gdy doszedłem do momentu gdzie koleś pije własny mocz :/ mogę tylko napisać: Dawno nie widziałem nic tak żenującego!
Zgłoś
szmiglak 2013-02-19, 12:00
"Wariaci z Polski na tripie w Italii" czy taki tytuł posta może wróżyć cokolwiek dobrego ? toż to tak suche, że pół polski można upustynnić
Zgłoś
Brona_Talerzowa 2013-02-19, 12:04 2
Już nawet nie chodzi o te siki, ale na filmie widać tylko: czekanie na dworcu, chlanie w jakimś pokoju, szczanie do ryja, wyborowa. Przecież to wszystko można zrobić bez wychodzenia z domu, a oni wypierdolili pieniądze starych, a nawet pewnie nic nie zwiedzili. Pierdolone marnotrawstwo i tyle.
Zgłoś
Roast 2013-02-19, 12:08
Pierdolona gimbaza.Mogę wam naszczać na ryja po nalewkach cioty.
Zgłoś
Gdziejajestem 2013-02-19, 12:47 25
Zgłoś
konradzicho 2013-02-19, 13:02
Czasem jak pochlam tańczę breakdance na ulicy mimo, że nie potrafię, ale szczać sobie do ust? Duude, not cool...
Zgłoś
k................z 2013-02-19, 13:51 3
pochwalcie sie mamusiom, niech wiedza ze dobrze zrobiły inwestując w wycieczke dla synów
Zgłoś
E................k 2013-02-19, 13:54
NIewiem co oni próboja ale jesli to ma byc coś w stylu jackass to oni sa gównem steve-0 a nie jackasami
Zgłoś
misiekzmarsa 2013-02-19, 14:31 3
Ciekawe czy ogolili sobie cipki do filmu.
Zgłoś
Plecionkarz 2013-02-19, 14:56
Pedały jebane.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów