18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 19:54
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
maxvolumePL 2013-02-16, 19:35 96
No zajebiście, wielbicielki już czekają, chociaż oglądając to chciało by się napisac "wielbiciele w rurkach" Dawno nie widziałem nic tak żenującego...
Zgłoś
Tradyt 2013-02-16, 20:10 7
Rzeczywiście wariaci żeby naszczać sobie do ryja to trza być wariatem
Zgłoś
SadystycznyRoman 2013-02-16, 21:41 20
Ale cioty...brak słów, i nie porównuj tego pedalskiego gówna do Jackassów.

Księciuniu, dajno dwa złote.
Zgłoś
fukkkofff 2013-02-16, 22:47 6
no kurwa rzeczywiscie zajebisci goscie szczególnie ten co nalal sobie do ryja suuuper zazdroszcze im
Zgłoś
bioly21 2013-02-16, 22:54 8
pewnie droga powrotna na stojąco ..
Zgłoś
iceman_ 2013-02-17, 0:21 3
do pieca!
Zgłoś
Szaler 2013-02-17, 11:11 24
Trip mi się podobał. Fajny pomysł i ciekawa przygoda. Do momentu gdy typ leje sobie do ryja...
Zgłoś
marcu85 2013-02-17, 13:49 2
Jaki kraj taki Jackass
Zgłoś
enerpeka 2013-02-18, 0:12 2
co to kurwa za jebane banany?!
Zgłoś
RussianDriver 2013-02-18, 23:57 10
jeździ takie jebane ścierwo i robi wiochę... szkoda gadać...
Zgłoś
M................i 2013-02-19, 9:18
No no, widze, że pierwszy komentarz ma szanse się na wybicie większe niż aktorzy w tym filmie. To druga tak kiepska polska produkcja reklamowana w internecie

Pierwsza była horrorem robiony w dzień, a pod koniec były urodziny. Ktoś może przypomnieć tytuł filmu?

Ps. Znalazłem robotę wkońcu od 3 lat. Uf... szkoda, że tylko na 4 godziny ale za 9,5brutto ! Kontenerze przybywam
Zgłoś
damian8857 2013-02-19, 9:22 8
Ladnie pokazane Włochy, czterech bananow dostalo od mamusi i tatusi siano i nagrali film jak ta kase przepijaja robiac z siebie totalnych idiotow... nie da sie byc fajnym na sile, trzeba miec to cos ha ha ha ha
Zgłoś
rozkurw 2013-02-19, 9:22 1
Ale pedałówa.

My life,my rulez.
Zgłoś
asdf1324567 2013-02-19, 9:28 2
Chlopaki sie dobrze bawia a wy im zazdroscicie pokonczyliscie podstawówki i nie macie grosza przy dupie a oni maja za co sie przynajmniej bawic dobre chlopaki

adssad
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów