Film DEAD SKULL wkrótce na DVD!
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
To ma być trip? No bez jaj Samolotem? Coś fajnego mogłoby z tego być, gdyby wybrali się na stopa To jest dopiero trip jak się patrzy! A poza tym wariaci to drobne nieporozumienie, prędzej idioci.
E tam, ludzie lubią oglądać głupie filmy takie jak dlaczego sprawy, czy trudne ja, to też się nada - głupota śmieszy
nalac sobie do mordy to jest kwiat polskiej młodzieży... niech wypierdala do tych wloch i niech zostanie na tym dworcu.
Szkoda gadać...
Ja pierdole porywający komentarz, no i to przedstawienie ekypy bo przecież wszyscy ich dobrze znamy i kochamy. A wstawki mamerykańskojęzyczne to już jest mega trip i wypas Jesteście połączeniem Hangover, Eurotrip i wszystkich części American Pie. Ja zamawiam preorder w satynowo-drewnianym pudełku z wypalonymi autografami.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów