Ale dobrze daje.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:40
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
ziembullo napisał/a:
Z całego serca życzę mu HARDA !!!!!! gupi hoooooj
Byle w drzewo, szkoda żeby taki idiota zabrał kogoś ze sobą.
wrc1 napisał/a:
bmw rzadzi, jebac oszczedne tdi.
Większej głupoty wymyślić nie mogłeś ?... Bo bmw w dieselu nie produkują, nie?
I tak to jest jak sie ma obowiązkowe OC. Chooj tam że jebnie, nie on bedzie płacić. A fure sam sobie sklepie albo wymieni. Tylko że ktoś albo straci zdrowie albo czas czekając na auto stojące w warsztacie.
te zmiany ujec, normalnie jak w hoolywoodzie, cod ze kamerzysta z bagaznika roweru nie spadl jak filmowal bemke od frontu
tak sie patrze na glowe goscia... kryzys wieku sredniego?
Haha oj sadole sadole... Jakies dupy od srodka, srajace komus do twarzy pozniej twarz wymiotujaca i tak od poczatku to ogladac potraficie, i to lubicie. A kozacka jazda bmw Was razi, okej w miescie nigdy w zyciu bym tak nie jezdzil gdybym nawet potrafil, ale ten gosc to widac ze kierowca zawodowy i nie ma dwoch zdan, ktos pisal ze lewarek chce wyrwac... Nie masz pojecia o czym Ty mowisz, a jak Ty bys chcial biegi zmieniac jadac bokiem? Jak Twoj tatko gdy w niedziele rano do kosciola jedziecie cala rodzina w matizie? Taka jazda to glupota, ale tylko dla Was ktorzy siedzicie przed komputerami, a przed blokiem (bo garazu zapewne nie macie) stoji Wasz lanos, tez bym hejtowal w internecie... Jedni ludzie gwalca, drudzy wypruwaja sobie dupy na lewa strone, jeszcze inni wymiotuja do tych otwartych dup i potem to pija, trzeci podpalaja koscioly, a jeszcze inni zapierdalaja beemkami. Z czworga zlego wybieram ostatnia opcje, i kiedy ja zapierdalam motocyklem tudzież beemką ( z glowa, bo zycie mi mile ), to Wy wypruwacie czyjes lub swoje dupy na lewe strony, ciekawe kogo by sie matka wstydzila
filmik na wypasie
Gadacie ze idiota, martwicie sie o dzieci na ulicach podczas gdy myslicie jakby tu tym dzieciom wywrocic dupe na lewa strone sadole jedne
Piękny pisk, umie deptać. A pytanie do specjalistów to co za motor tam siedzi ?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów