Ale dobrze daje.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:40
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Od hooya niepewności w tym kierowcy, drążek zmiany biegów to chce chyba wyrwać ? Najlepszy moment jak redukuje, gaz w pizdę i to wszystko z ręcznym... Nie jestem specjalistą, ale nijak to wygląda - szkoda tylko młodego jako pasażera, bo długo tak nie pojeżdżą.
rafalcio chyba sobie żartujesz? koleś odpierdala mocno ale fure ogarnia nie ma co
Czekam na Polskich nasladowcow tego filmiku w swoich zagazowanych 1.6 pozawijanych na slupach
Przypominają mi sie wczesne lata 90, tak jeździło się za młodu po mieście, ojca 525i a później 320E
Kumpel miał jeszcze VR6, które zamienił na Sierre Coswortha, to były czasy...
Teraz to mi się w głowie nie mieści, żeby tak zapierdalać!
Kumpel miał jeszcze VR6, które zamienił na Sierre Coswortha, to były czasy...
Teraz to mi się w głowie nie mieści, żeby tak zapierdalać!
Zwykły kurwa debil i tyle - nie robi się takich rzeczy w mieście i chuj !
Mam nadzieje, że jak się idiota rozpierdoli z hukiem to nie ucierpią osoby trzecie.
Dziękuję. Dobranoc.
Mam nadzieje, że jak się idiota rozpierdoli z hukiem to nie ucierpią osoby trzecie.
Dziękuję. Dobranoc.
Umiejętności i opanowanie auta ma, ale szczęścia ma dużo więcej. Gdyby ktoś wszedł na przejście, to typ nie mógłby uniknąć pierdolnięcia przy takich prędkościach.
Też lubie czasami pośmigać bokami, ale najlepiej na torze, a nie w ruchu ulicznym o takim natężeniu.
Też lubie czasami pośmigać bokami, ale najlepiej na torze, a nie w ruchu ulicznym o takim natężeniu.
nie wiem co koleś bierze ale ma temat pierwsza klasa
No nie powiem, robi wrażenie. Ale to jest złe wrażenie.
Sam jeżdżę bmw, lubię depnąć pedał gazu, polatać bokiem, ale zatłoczone miasto to zły pomysł.
Sam jeżdżę bmw, lubię depnąć pedał gazu, polatać bokiem, ale zatłoczone miasto to zły pomysł.
Zapierdala konkretnie Niestety prędzej czy później przy takich rajdach ktoś w niego pierdolnie i wtedy będzie musiał wytłumaczyć dlaczego twierdzi, że miał pierwszeństwo jadąc bokiem 120km/h
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów