Pare słów na temat programu którym żył internet oraz o przyszłości telewizji
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Szczerze mówiąc widziałem, jak półmózgi na facebooku się tym podniecały.
Obejrzałem pierwsze 3 minuty i zrezygnowałem...
Obejrzałem pierwsze 3 minuty i zrezygnowałem...
Zaś kolejny pedał z jakiegos chujowego videobloga, ktory pozjadal wszystkie rozumy...
Okazuje się, że da się zrobić analizę gówna (tv).
Pierdolicie o tym kto to ogląda. Jeszcze nie zauważyliście? 90% to albo dziewczyny w wieku 17-21 lat z IQ na poziomie kamienia i chłopaczki w podobnym wieku, których ulubionym zajęciem jest patrzenie na swoją mordę w lustrze.
Zachlałem pałę i nie mogę zasnąć
"Pare słów" - wrzucaj skrót, czy krótszą wersję + link do całości, nie całe 37 minut rozprawy nad jakimś zje**** programem.
Śmieszy mnie jak co chwilę można spotkać jakichś nieznaczących paziów wygłaszających, z niezachwianym poczuciem własnej wyższości, moralizatorskie przemówienia. Tylko dlatego, że jakieś gimbusiki lubią oglądać jak grasz w grę nie oznacza, że stałeś się autorytetem moralnym. Cichopek z jutuba kurwa jego mać...
PS. Ja oglądam Warsaw whore, bo zasadniczo lubię programy o zwierzętach. Jak już TV jest włączony to albo NatGeo albo Discovery albo Warsaw Whore.
PS. Ja oglądam Warsaw whore, bo zasadniczo lubię programy o zwierzętach. Jak już TV jest włączony to albo NatGeo albo Discovery albo Warsaw Whore.
Mądrala, który nabija się z tej całej śmiesznej ekipy, sam nie ma zbyt ciekawego życia, skoro poświęca swój, jak mniemam, BARDZO cenny czas na analizę tego gówna. Zgrywa bystrzaka obierając sobie za cel ludzi od których IQ większe mają warzywa, które jadałem na obiad i liczy, że na ich tle będzie wyglądał mądrze. I mu się udaje. Tylko niech zada sobie pytanie - czy jest to miarodajne? Nie sądzę. Debil, tyle tylko, że się w miarę wysłowić potrafi. A i to nie do końca, bo się ślizga.
@voidinfinity
Patrząc na jego kanał to się chyba w tym specjalizuje .
Patrząc na jego kanał to się chyba w tym specjalizuje .
Gość jest tragiczny. Polecam nie oglądać.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów