📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
a to nie jest ta laska co siedziala przy murze w odchylonej bluzce prawie cyc wystawal i opowiadala ze uwielbia robic loda itp
sympatyczna, ale głupiutka
Jaki jest szczyt techniki budowlanej?
Plastikowy pustak.
Plastikowy pustak.
Zabijcie to zanim złoży jaja!
kontra chłopcy w różowych japonkach,
to jest Polska - prawda przestała być istotna,
miłość za hajs jest prostsza"
Szlałf zajebisty a w warszawie pewnie studiuje Kutasologie i Kurwiarstwo przemysłowe
Warsaw Whore chyba
Miałam dylemat, czy aby na pewno chcę to obejrzeć i słuchać pierdolenia jakiejś kurwy. Obejrzałam i żałuję. Kurwa, skąd się takie szmaty biorą? ;_;
Każdy pisze ale kurwa, szmata itp a 90% z tych osób jak nie więcej ruchałoby ją aż miło, ale najzabawniejsze jest to że kiedyś ktoś ja zaleje i będzie miał kochaną, wierną i cnotliwą żonke
A od czego są kurwy jak nie od ruchania
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów