📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:14
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:00
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Musi być duży, umięśniony i mieć tatuaże - to brzmi jak opis typowego łysego napinacza z wiejskiej dyskoteki
Bardzo estetyczny pojemnik na spermę.
Pusta kurwa. Ale na raz by się nadała. Zdecydowanie wolałbym ją widzieć w częściach na hardzie
Tak szczerze mówiąc, to, pomijając jej dziwne gusta co do facetów (łysi w tatuażach), wcale nie jest taka tępa. Zdania składa lepiej niż połowa ludzi na sadolu, swoje poglądy też ma. Gadać to bym z nią nie gadał, mądra też nie jest, ale inteligencje ma przeciętną .
wydupcyć i wypierdalaj
I później taka kurwa będzie bogata tylko dlatego, że jest kurwą i pokazuje dupę w telewizji. To jest ten zajebiście nowoczesny świat.
eee... A ja twierdzę że jest dobrze przygotowana zwyczajnie do kastingu. Ma pewnie jakieś nadzieje, być może swój plan aby później przekuć to na kasę, ale jednak wypowiedź świadczy raczej o intelekcie. Zna postacie, wie co program chciałby osiągnąć, podała głupoty czego nie chciałaby pokazać. Odpowiedziała tak jak ja odpowiadam na rozmowie rekrutacyjnej.
Dlaczego chciałby pan u nas pracować?
Praca w wielkiej korporacji daje wiele możliwości rozwoju.
Gdzie się pan widzi w takim wypadku za kilka lat?
Wolę poznać dokładniej strukturę działania firmy abym mógł określić gdzie będę mógł najefektywniej ją wspierać.
Jakie ma pan największe wady?
Dużo wydaję. Pieniądze mnie się nie trzymają, ale z drugiej strony jest to coś co motywuje mnie do samorozwoju.
Można ją krytykować, ale każdy z nas jest kurwą na rozmowie rekrutacyjnej do roboty za 2500 zł. Jesteśmy więc też tanimi kurwami.
Dlaczego chciałby pan u nas pracować?
Praca w wielkiej korporacji daje wiele możliwości rozwoju.
Gdzie się pan widzi w takim wypadku za kilka lat?
Wolę poznać dokładniej strukturę działania firmy abym mógł określić gdzie będę mógł najefektywniej ją wspierać.
Jakie ma pan największe wady?
Dużo wydaję. Pieniądze mnie się nie trzymają, ale z drugiej strony jest to coś co motywuje mnie do samorozwoju.
Można ją krytykować, ale każdy z nas jest kurwą na rozmowie rekrutacyjnej do roboty za 2500 zł. Jesteśmy więc też tanimi kurwami.
Nie ma jak zAGLĘBIE
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów