📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Niby Warsaw Shore a w "obsadzie" nie widziałem nikogo z Warszawy.
Sam program to pewnie będzie dno i 2 metry mułu, jak wszystkie zapożyczone pomysły.
Sam program to pewnie będzie dno i 2 metry mułu, jak wszystkie zapożyczone pomysły.
Jebana tępa szmata
kurwa kto ogląda takie programy? Powstaje tego na pęczki, więc chyba oglądalność musi być wyższa niż gdyby np. postanowili Dragon Balla nadać od pierwszego odcinka? Serio kurwa?
w tym programie będzie nawet przedstawiciel osady o nazwie sosnowiec
"Znajomi mówią na mnie mała".
A ty nie odpowiadasz, bo z pełnymi ustami się nie gada.
Fazi
Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
A ty nie odpowiadasz, bo z pełnymi ustami się nie gada.
Większość komentarzy będzie w stylu "tępa dzida", "ale z niej szmata" itd. Jednak ten "serial" zapewne będzie miał wysoką oglądalność i powstaną kolejne sezony...i właśnie to jest przykre!
No i znajdzie się stado kolesi, którzy nawet takiego pustaka napełnią...
A i kto to kurwa jest Snuki? O ile dobrze usłyszałem wypowiedziane imię/pseudonim owego pustaka.
A i kto to kurwa jest Snuki? O ile dobrze usłyszałem wypowiedziane imię/pseudonim owego pustaka.
No i napisałbym, że tępa i chuj? I tak wiadomo, że kopulowałbym z taką, ma fajne cycki, fajne nogi, fryzura na kurwiszona, twarz też złą nie jest a inteligencja, zostawmy to dla kobiety z którą chce spędzić życie a nie noc.
Więc troche szacunku do tępych kurewek panowie =D
Więc troche szacunku do tępych kurewek panowie =D
Galahad_Meb napisał/a:
Większość komentarzy będzie w stylu "tępa dzida", "ale z niej szmata" itd.
Kto by nie ruchał niech pierwszy rzuci kamień.
Kurwa jest drogim dzieckiem natury, porządnisia zaś jej odpadkiem.
Trzaskałbym ją jak Tupolew sosny.
Oglądałem wersję angielską tego programu na MTV. Taki ubaw miałem z tej bandy debili że odłożyłem na półkę polskie kabarety.
Ten program to będzie niezła trzoda, panienki będą się puszczać przed kamerami. A już w ogóle najgłupsze są te dupy co zostaną wyrwane przez uczestników programu. Czy one nie widzą że za gościem łazi ekipa telewizyjna? Zero wstydu i przyzwoitości.
w 0:15 mówi że liczy na zmiane życia, czyli parcie na szkło niezłe i kolejna celebrytka znana z dawania dupy w programach.
w 0:15 mówi że liczy na zmiane życia, czyli parcie na szkło niezłe i kolejna celebrytka znana z dawania dupy w programach.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów