obok miejsca gdzie Warszawiacy zaopatrują się w tanie fajki i ruski alkohol płonie hala pełna fajerwerków. Na miejscu jest już 12 wozów strażackich. Włochy już otwierają szampana
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Przed chwilą
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:47
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Jaki jest cel zamazywania tablic samochodu? Czy to są jakieś dane prywatne? przez to nie wiem czy to czarne bmw jest 520i czy 540i
bakus1233 napisał/a:
Jaki jest cel zamazywania tablic samochodu? Czy to są jakieś dane prywatne? przez to nie wiem czy to czarne bmw jest 520i czy 540i
Niby się zgadzam z tym co piszesz, ale zastanawia mnie jedno: jaką różnicę w Twoim życiu zrobi ta informacja o pojemności silnika ?
bombadier napisał/a:
mają w dupie zakaz puszczania fajerweków jak w innych miastach
zakaz zakazem a zasrajchodniki muszą raz w roku dostać za to co robią
Pewnie składowisko odpadów. A fajerwerki dla ściemy...
bakus1233 napisał/a:
Nawet z zamazanym oznaczeniem mogę ci gwarantować, że to nie jest 5.40i patrząc tylko i wyłącznie na wygląd tylnego zderzaka.
JEŚLI tam jest 4 to znaczy, że ktoś sobie dokleił - co w starych bmw jest normalnym zjawiskiem aby dodać sobie kilka wirtualnych centymetrów do chuja.
policzyli stany magazynowe i ktoś stwierdził ze na odszkodowaniu by lepiej wyszedł...
Sylwester, czyli końcówka sprzedaży, a magazyn pełen towaru. Trzeba sfajczyć resztę, bo rok trzymać towar to za długo. Tym bardziej, że jeszcze aktualna polisa jest i kasę się odzyska. Tak to działa, młodzi Sadole...
camson napisał/a:
Niby się zgadzam z tym co piszesz, ale zastanawia mnie jedno: jaką różnicę w Twoim życiu zrobi ta informacja o pojemności silnika ?
W sumie żadną, ale mam tak, że ciekawią mnie takie rzeczy. Najgorzej jak trafiam na samochód bez oznaczenia
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów