18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-02, 21:59
kalijanek 2017-06-20, 19:40 2
up@ widzę, żę jesteś jego chłoptasiem, nawet postawił ci browar po wszystkim

Tu i teraz.
Zgłoś
Yeban 2017-06-20, 22:15
Materiał całkiem ok, tylko nie wiem po co wrzucać tu zwyczajne obcierki przy zmianie pasa itp.
To przecież proza Warszawskich ulic... serio z takimi sytuacjami to mógłbym daily vloga wrzucać.
Film z dziadkiem uderzonym w bok ok ale powinien trwać 10s a nie 25.
Nie ma tutaj tutaj też specjalnego skurwysyństwa nigdzie, postaraj się i wrzucajcie materiały rzadziej
ale o większej sile przebicia.
Ostatnia akcja też na plus, za wypadek na moście i bezpośredniej okolicy należy się strzał w kolano i zarekwirowanie samochodu.
Zgłoś
Volfodzio 2017-06-21, 10:43
Ta seria taka ma być, tytuł i dobór słów mają sprawić, żeby ludzie się obsrali w komentarzach bo to nakręca ruch pod filmami. W "Polskich Drogach" masz konkret akcje (czasem oklepane) ale nie każdy przegląda wszystkie 30 sek. filmiki z randomowych dzwonów. Tu masz się wkurwić, że albo zostałeś zaszufladkowany do tępych wsiurków albo buraczanych warszowioków. Gdyby miejscem akcji był Poznań czy Łódź, ludzie zwyczajnie mieliby te filmiki w dupie, bo małe, twarde, kwaśne i chujowe, ale że po raz 1503359 można napisać "hehe słoiki nie ogarniajo dwupasmówki" albo dojechać "twoja zasrana wola jest z cegłóf ze ślunska, sklej pizde"... to bajlando, nawet jeżeli 3/4 widzów nie obejrzy filmu to i tak będzie leciał w tle podczas smarowania hejtu, a wyświetlenie to wyświetlenie.
Zgłoś
rapidu 2017-06-21, 11:48
dziadek w 1:05 już miał opatrunek przed dzwonem - sprytnie
Zgłoś
~Velture 2017-06-21, 13:02 1
kalijanek napisał/a:

up@ widzę, żę jesteś jego chłoptasiem, nawet postawił ci browar po wszystkim

Najbardziej od pedałów to pedały wyzywają.

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
b................5 2017-06-21, 21:21
Czy ktoś mi wyjaśni czemu ci debile mają pozasłaniane tablice rejestracyjne?
Zgłoś
adex69 2017-06-22, 13:38
Ludzie, którzy są ze wsi, a przenieśli się do Warszawy najczęściej jeżdżą komunikacją miejską, bo nie są przyzwyczajeni do ruchu w dużym mieście, dlatego myślę, że większość to ludzie, którzy urodzili się w Warszawie, albo przybyli tutaj zanim uczyli się jeździć.
Zgłoś
dashadow 2017-06-22, 16:18
@Abraxus, niestety bydła z twojej zasranej wsi jest coraz więcej, więc takie sytuacje są coraz częstsze

bbt555 napisał/a:

Czy ktoś mi wyjaśni czemu ci debile mają pozasłaniane tablice rejestracyjne?

najkrócej: bo tablica wskazuje właściciela, a nie kierowcę

adex69 napisał/a:

Ludzie, którzy są ze wsi, a przenieśli się do Warszawy najczęściej jeżdżą komunikacją miejską, bo nie są przyzwyczajeni do ruchu w dużym mieście, dlatego myślę, że większość to ludzie, którzy urodzili się w Warszawie, albo przybyli tutaj zanim uczyli się jeździć.

pokaż źródło swoich zjebanych statystyk, albo STFU
Zgłoś
igorektgk 2017-06-22, 18:01
Jak się nie podoba u nas w Warszawie to wypierdalać do siebie na wioche słoje Nikt was u nas na siłe nie trzyma.Miasto się przynajmniej odkorkuje poza tym i tak mało który ze słojów płaci u nas podatki.
Zgłoś
misiopysio123 2017-06-23, 18:31
Ja pierdolę z tymi Yarisami, jak widzę Kobietę w Yarisie to skręcam gdziekolwiek, żeby tej patoli uniknąć.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów