Jak to ktoś tu już napisał wcześniej:
"Od słoika, dla słoika o słoikach"
Powiedzmy, że 50% w tym racji
Normalny dzień na naszych Warszawskich drogach.Nie wiem czym tu się jarać Strata czasu...
Właśnie po tym można poznać weka, że zachowuje się jak dziecko wpuszczone pierwszy raz do sklepu z zabawkami i wszystko widzi pierwszy raz w życiu a z ryja ślina leci. Ta potrzeba pokazania innym dzieciom które tego u siebie w zaścianku nie widziały jest silniejsza.
Jednak na wyjęcie słomy z butów to trzeba najmarniej 2-3 pokolenia.
W tym filmiku to może 3-4 kolizje na które można popatrzeć i wystarczyłoby zmontować 20sek filmik a nie tak długi z gównem typu gdzie ktoś przejechał na czerwonym.
Ja pierdolę. Przejechał na czerwonym.
Uś uś! Cza pokazać fszystkim, że na czerfonym pszejehau i niech paczom bo na wsi nie mieliśmy świateł.
Zrób człowieku dobrą kompilację dzwonów konkretnych a nie to co widzi codziennie każdy.
Nie uważamy, ze ludzie ze wsi sa gorsi. Podkreślamy za każdym razem, ze z naszych obserwacji wynika to, ze najwiecej słomy w butach maja ci co określają sie rodowitymi warszawiakami. Widzimy to po zachowaniu za kierownica i komentarzach pod naszymi filmami.
Pozdrawiamy,
WPS
Piwo miało być dla "Velture" - wpswps dostało omyłkowo browara.
Velture miałeś racje:
Z tego komentarza jasno wynika, że chlopcy nie sa oryginalnie z warszawy. Dlatego tak sie zmarszczyli na to co napisales. Po za tym cos mi sie wydaje, ze chyba sa troche homo bo coś tak dziwnie o sobie "my" konsewkentnie piszą...