No chyba, że w międzyczasie okaże się, że nożownikiem był "Czeczen" (baćko nasz...z lewymi papierami).
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówWidzę przyszłość - zaraz przyjdzie 0dbytBiskupa pod swoim nowym nickiem i zacznie pierdolić, że wcale nie potrzeba nam bambusów itp.
No chyba, że w międzyczasie okaże się, że nożownikiem był "Czeczen" (baćko nasz...z lewymi papierami).
Jeśli tak to ujmie, to nawet będzie miał rację.
Mamy swoich przestępców. Nie musimy jeszcze sprowadzać.
ale przynajmniej bilet skasował
Bo wie, że czekałyby go większe konsekwencje prawne, niż ten atak przy użyciu noża...
Chciałem pierdolić, że zaraz ktoś napisze, że Ukrainiec ale się spóźniłem bo już napisał.
Napewno upainiec. Tak samo jak morderca Maurycego i Jaworek i Borys, a jak nie to chociaż jakieś upaińskie korzenie. ha tfu!
Ha tfu, kolego! Podoba mi się to wasze nowe, narodowe pozdrowienie. Aż się ręka sama unosi do rzymskiego salutu.
Ha tfu, kolego! Podoba mi się to wasze nowe, narodowe pozdrowienie. Aż się ręka sama unosi do rzymskiego salutu.
Napisałbym, żebyś ... "załatwił sobie wizę do stanów", ale za to tutaj lecą bany z niezzrozumiałych powodów.
z mordy widać, że jakiś ukr
Napewno upainiec. Tak samo jak morderca Maurycego i Jaworek i Borys, a jak nie to chociaż jakieś upaińskie korzenie. ha tfu!
Wrócę i się będę kurwa głośno tutaj śmiał jak się okaże że to nasz, krajowy, rodowity Sebastian…
Jeszcze go nie złapali?
Siedzą w lasach i bawią się w Rambo z Borysem
Dostanie złagodzenie wyroku za to, że skasował bilet w autobanie
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów