📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:26
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
w warszawie światło pomarańczowe jest jak zielone, a wczesne czerwone jak pomarańczowe, nie nowość.
A kto jeździ tymi dostawczakami po wawie ? Wiadomo kto przyjezdni akwizytorzy z wiosek się najechało tego patałajstwa i się warszawiaki wielkie zrobiły z towarzystwa
kurier jechał puławską w strone centrum i chciał zawinąć a że tam zawinąć da się dopiero za jakies 3 km wpad na taki genialny pomysł. Jedno jest pewne jego manewr był pierdyliard razy bezpieczniejszy od tych dwóch debili z "zielonkawego"...
Jechałem dziś 200 km do domu, cała drogę zastanawiałem się czy aby na pewno wszystko zgodnie z przepisami robię, bo pewnie zaraz jakiś patafian z kamerką wrzuci moje poczynania na sadola i będzie blamaż - true story.
@up, ale dużo, musisz być takim doświadczonym kierowcą porywając się na takie przejazdy!
co z tego, jak każdy z tych kierowców do warszawy przyjechał z jakiegoś wypizdówka, ofc nie ubliżając nikomu.
Blezzer napisał/a:
Nie widziałem jeszcze żadnego samochodu z literką W na początku blach, który by nie jeździł jak kierowany przez ćwierćmózga.
Bo u siebie widujesz samych znajomych co mają służbowe auta na W albo w leasingu
artiee napisał/a:
Zaraz się zleci banda debili i wieśniaków pucujących się że są ze stolycy i są kozakami. Będzie wojna , Lubię to
wyczuwam ból dupy. Czyżbyś nie dostał pracy w Warszawie i jako jeden z nielicznych gnijesz dalej na wiosce ? Bo sądząc po Twoim zachowaniu, wątpię żebyś mieszkał w Białymstoku.
Ten pierwszy no to akurat przejechał na pomarańczowym i ciężko jest określić czy nie jechał zbyt szybko, żeby przyhamować, natomiast ford i nastepny to juz czerwone swiatelko i wyhamować jak najbardziej powinni...
Pierwszego nie ma sie co czepiać bo każdy z Was by tak zrobił...
Pierwszego nie ma sie co czepiać bo każdy z Was by tak zrobił...
A potem jak takich zatrzymujemy to:
Panie wladzo ja tak 1 raz tylko, nigdy tak nie jezdze!
A moze 200 zl i 3 punkty a nie 300 zl i 5 punktow?
Panie wladzo ja tak 1 raz tylko, nigdy tak nie jezdze!
A moze 200 zl i 3 punkty a nie 300 zl i 5 punktow?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów