📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:06
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
🔥
Warszawskie skakanie
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Ach ta Warszawka, piękni ludzie, piękne samochody, zero zasad. Ten styl życia!
Zaraz się zleci banda debili i wieśniaków pucujących się że są ze stolycy i są kozakami. Będzie wojna , Lubię to
ja bym się pobawił w takiego sławnego dla niektórych "komunistycznego KONFIDENTA" i dał nagranie drogówce - biedni policjanci przynajmniej zarobią na ołówki .
A w tle "najnowsze przeboje" ZETki czy RMF.. Od lat te same..
Nie mieszkam w Warszawie, ale komentarze odnośnie warszawskich kierowców są tak trafne jak bramki strzelane przez biało czerwonych.
Zjeby są wszędzie, w Warszawie, Krakowie, Wrocławiu, Poznaniu, Bydgoszczy, Szczecinie, San Marino i w Nowym Jorku też są...
Zjeby są wszędzie, w Warszawie, Krakowie, Wrocławiu, Poznaniu, Bydgoszczy, Szczecinie, San Marino i w Nowym Jorku też są...
@up ok, ale na raz tylu np u mnie w Białymstoku nie widziałem. Zdarzali się wyprzedzający w pojedynkę na przejściu bez sygnalizatora, ale takich 4 pochujeńców na raz to nie widziałem.
@up mało jeszcze widziałeś
Nie widziałem jeszcze żadnego samochodu z literką W na początku blach, który by nie jeździł jak kierowany przez ćwierćmózga.
Warszawski styl życia, styl życia gnoja
pakicito napisał/a:
chuj mnie obchodzą twoje przygody; co to za model kamerki?
w takim razie po co oglądasz ?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów