18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Warszawiak
BongMan • 2011-12-24, 14:12
Warszawiak z dziada pradziada ożenił się z dziewczyna z prowincji. Mezalians jak trzeba, więc się z nią nigdzie nie pokazuje. Ale rodzina zaprasza i zaprasza wiec w końcu mówi do żony.
- Słuchaj idziemy do ciotki na urodziny. Będzie cała familia, nic się nie odzywaj tylko patrz. Jak oni nożem to i ty nożem, jak oni widelcem ty też. Żebyś mi wstydu nie narobiła.
- Dobrze kochanie...
Przyjęcie, jedzeni, picie , konwersacja. Rozmowa o muzyce, o Chopinie..
- A Pani zna Chopina - pyta się któraś z ciotek .
- Pewnie, że znam, nawet z nim kiedyś jechałam 15 na Żoliborz.

Ogólna konsternacja, temat zmieniono...
Po wyjściu, mąż mówi do niej:

- ...taki wstyd... taki wstyd....mówiłem żebyś się nie odzywała... taki wstyd.... OD KIEDY TO KURWA PIĘTNASTKA NA ŻOLIBORZ JEŹDZI?!

Nie zapomnij o grzebieniu, ty pierdolony jeleniu.
Fazi

Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Zgłoś
Powell 2011-12-26, 22:34 7
hahaha kurwa w święta takie pustki u nas że ja pierdole wszyscy tak nas hejtujecie a 90% "Warszawiaków" wyjebało do swoich rodzin na wieś. Już naprawdę rzygam waszymi tekstami. Sami nawet nie wiecie czemu nas nie lubicie. Bo wasi dziadkowie i tatusiowie nie lubią Warszawy to się od nich nauczyliście. Połowa z was pewnie nawet żadnego Warszawiaka nie poznała. Jebcie się.

matko bosko kochano
Zgłoś
trigger 2011-12-26, 22:52
żebyście wiedzieli, że 15 to od zawsze na Żoliborz jeździ.
ztm.waw.pl/rozklad_nowy.php?c=182&l=1&q=15
Zgłoś
wasek 2011-12-26, 23:23 1
Ale polewka. Pewnie wszyscy ze wsi bądź innych miast i cisną na Warszawę. Ja nic nie mam do innych miast, ale wy to pewnie w Warszawie nigdy nie byliście.
Kurwa wy pewnie tramwaju nie widzieliście i się zastanawiacie co to jest.

Zamontowali wam neostrade na waszym zadupiu i narzekacie.

Ale jak pokazuje historia to Warszawiacy to najwięksi patrioci. Więc kurwa jego mać trochę szacunku bo gdyby nie stolica nie mielibyście co żreć, już nie wspominam o hejtowaniu.
Pozdrawiam stolicę, krakusów, hanysów i innych chujów
Zgłoś
P................s 2011-12-27, 0:23 4
Cytat:

Ale polewka. Pewnie wszyscy ze wsi bądź innych miast i cisną na Warszawę. Ja nic nie mam do innych miast, ale wy to pewnie w Warszawie nigdy nie byliście.
Kurwa wy pewnie tramwaju nie widzieliście i się zastanawiacie co to jest.

Zamontowali wam neostrade na waszym zadupiu i narzekacie.

Ale jak pokazuje historia to Warszawiacy to najwięksi patrioci. Więc kurwa jego mać trochę szacunku bo gdyby nie stolica nie mielibyście co żreć, już nie wspominam o hejtowaniu.
Pozdrawiam stolicę, krakusów, hanysów i innych chujów

Gdyby nie Bełchatów, nie miał byś energii elektrycznej, i tyle na temat twojej Warszawy
Zgłoś
S.O.A.D. 2011-12-27, 3:36 9
ja pierdziele, ok powiedzmy, że Warszawa jest taka okropna. a co z innymi miastami? Poznań to pieprzona wieś, gdzie każdy się z każdym zna. nie ma tam żadnej anonimowości, możesz być na ustach byle której baby z osiedla. Kraków jest stary i brzydki, brak porządnej komunikacji miejskiej, która w większości jest wypełniana przez prywatnych przewoźników. jedyne co mają to UJ-ot... który jest moim zdaniem beznadziejny. Szczecin roi się od żuli, i nie ma chyba nikogo, kto słyszałby o czymkolwiek dobrej jakości, co pochodzi z tego miasta. Gdańsk, z tego co słyszałem się trzyma i rozwija, ale nigdy w nim nie byłem, więc nie mam na jego temat zdania. w Warszawie mieszkam, i zauważyłem, że większość jej mieszkańców to "imigranci" z wsi z prawie całej Polski. zjeżdżają się, kurwa, bo mamy dobre uczelnie, rozwijający się sektor usług i ciągłe zapotrzebowanie na wykształconych. ale jak wam się, kurwa, nie podoba to po kiego chuja się tu zjeżdżacie?!

i taka moja hejterowska wstawka na koniec: jebać Śląsk. mówicie popierdoloną gwarą i nikt was nie rozumie. powietrze macie cięższe od węgla, który wydobywacie. wasza regionalna kultura to jakieś gówno, z którym staracie się pokazać... ale nikogo ono nie interesuje. no i wasze ruchy autonomiczne... to tak jakby nagle aborygeni chcieli utworzenia niepodległego państwa. od setek lat należeliście albo do Niemców, albo do Polaków, nigdy nie mieliście autonomicznej władzy i nie będziecie jej mieć. DEAL WITH IT.

Little children, near and far,
Don't know where your parents are,
Cry directly in this jar,
I will drink it at the bar,
Sip sippin' on Orphan Tears.
Zgłoś
styq 2011-12-27, 4:55 3
Wystawiłem piwa wszystkim przeciwko warszawie. Ludzie, nie musicie tłumaczyć się tym wieśniakom. Każdy porządny kraj ma swój margines społeczny. Jedni murzynów, jedni kebabów inni ciapaków, a jeszcze inni cyganów! Naszym marginesem społecznym jest Warszawka. Kurwy na drodze, na ulicach, w sklepach i kawiarniach... Z resztą szkoda na was słów, dobrze wam, że macie tak drogo w tej Warszawie.

Kraków prawdziwą stolicą Polski! Zdychajcie Warszawiaki!
Zgłoś
Pener 2011-12-27, 6:47 8
S.O.A.D. napisał/a:

jedyne co mają to UJ-ot... który jest moim zdaniem beznadziejny

ja tam nie wiem, jeszcze tego nie piłem
Zgłoś
mooop12 2011-12-27, 7:38 5
Widzę że sporo osób musi na tym portalu swoje kompleksy leczyć Większość z was w Warszawie nie była a pierdolicie jak potłuczeni...

styq napisał/a:

Wystawiłem piwa wszystkim przeciwko warszawie. Ludzie, nie musicie tłumaczyć się tym wieśniakom. Każdy porządny kraj ma swój margines społeczny. Jedni murzynów, jedni kebabów inni ciapaków, a jeszcze inni cyganów! Naszym marginesem społecznym jest Warszawka. Kurwy na drodze, na ulicach, w sklepach i kawiarniach... Z resztą szkoda na was słów, dobrze wam, że macie tak drogo w tej Warszawie.

Kraków prawdziwą stolicą Polski! Zdychajcie Warszawiaki!

A takim zachowaniem pokazujecie jakimi wsiurami naprawdę jesteście
Zgłoś
6................z 2011-12-27, 9:15
żeby było jasne. poprzedni post dedykowany był wszystkim mieszkańcom sTolycy
Zgłoś
Dydelf 2011-12-27, 10:17 4
S.O.A.D. napisał/a:

(...)od setek lat należeliście albo do Niemców, albo do Polaków, nigdy nie mieliście autonomicznej władzy i nie będziecie jej mieć. DEAL WITH IT.

Co do "należenia do kogoś" to Warszawa przez 123 lata należała do Rosjan. A tak co do autonomii polecam poczytać o Autonomii Śląskiej w czasach II Rzeczpospolitej.
Zgłoś
golip 2011-12-27, 10:53 1
S.O.A.D. napisał/a:

Poznań to pieprzona wieś, gdzie każdy się z każdym zna. nie ma tam żadnej anonimowości, możesz być na ustach byle której baby z osiedla.

Od Poznania to ty się chłopcze odpierdol bo w porównaniu z tą twoją Warszawą to Poznań jest przepięknym i o wiele bardziej rozwiniętym miastem. I właśnie za to nie lubi się Warszawy - bo wam się kurwa wydaje, że skoro mieszkacie w stolicy to jesteście lepsi od innych i wszystko wam wolno a w rzeczywistości to same buraki tam mieszkają.

Trzeźwość to stan przejściowy...
Zgłoś
P................e 2011-12-27, 11:20 3
Warszawiacy się obronili tak, że pokazali swoją kulturę i wychowanie na najniższym możliwym stopniu, możecie konkurować z murzynami i cyganami w tej dziedzinie.
Nie muszę poznawać żadnych Warszawiaków - widać nawet na sadolu jacy z was tandeciarze i niedojrzałe szczyle. Dorośnijcie w końcu.
@S.O.A.D.
Aż żal dupę ściska, że takie patole słuchają tego zespołu.
Zgłoś
sensi 2011-12-27, 11:45 4
hejterstwo! nie miałam zdania o Warszawiakach, dopóki kilku nie poznałam. Wszystko jest ęksluzywne, wszyscy dookoła robią pshypał, bo nie są sFarszafy.
Zdaję sobie sprawę że generalizowanie krzywdzi praworządnych, dobrych ludzi, ale niestety, opinia nie powstaje przez samozapłon, do jej stworzenia potrzeba choć iskry. A jeśli iskrą jest to, co obraża dumę i rani ego, zostanie rozdmuchana tak, że tej pożogi już nikt nie opanuje.

My cock is much bigger than yours
Zgłoś
konował 2011-12-27, 12:52 1
Warszawa umarła razem z powstańcami. Jedynie z czym mi się teraz kojarzy to z burakami i politykami.
Zgłoś
Powell 2011-12-27, 13:16 2
PastTime napisał/a:

Warszawiacy się obronili tak, że pokazali swoją kulturę i wychowanie na najniższym możliwym stopniu, możecie konkurować z murzynami i cyganami w tej dziedzinie.
Nie muszę poznawać żadnych Warszawiaków - widać nawet na sadolu jacy z was tandeciarze i niedojrzałe szczyle. Dorośnijcie w końcu.
@S.O.A.D.
Aż żal dupę ściska, że takie patole słuchają tego zespołu.

bo widzisz taka jest życiowa prawda że nie dyskutuje się z debilami bo ściągną cię do swojego poziomu i pokonają doświadczeniem. A niestety debili na tym portalu jest bez liku. Każdy ma swoje racje tak samo jak każdy ma prawo mieć tą rację w dupie. Ale żaden pierdolony burak nie będzie mi wchodził z jebanymi butami na to co nazywam domem!!! Nie kurwa nie wywyższamy się, nie uważamy się za lepszych tylko dyskutujemy na równym wam poziomie. A niedojrzałymi szczylami jest większość użytkowników tej strony. Żal to dupę ściska jak gnój który nigdy nie wystawił czubka nosa poza swoje osiedle wypierdala z tekstami że Warszawa to wieś.

matko bosko kochano
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów