18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
🔥 Co za ksenofil...😁 - teraz popularne
Warszawiak
BongMan • 2011-12-24, 14:12
Warszawiak z dziada pradziada ożenił się z dziewczyna z prowincji. Mezalians jak trzeba, więc się z nią nigdzie nie pokazuje. Ale rodzina zaprasza i zaprasza wiec w końcu mówi do żony.
- Słuchaj idziemy do ciotki na urodziny. Będzie cała familia, nic się nie odzywaj tylko patrz. Jak oni nożem to i ty nożem, jak oni widelcem ty też. Żebyś mi wstydu nie narobiła.
- Dobrze kochanie...
Przyjęcie, jedzeni, picie , konwersacja. Rozmowa o muzyce, o Chopinie..
- A Pani zna Chopina - pyta się któraś z ciotek .
- Pewnie, że znam, nawet z nim kiedyś jechałam 15 na Żoliborz.

Ogólna konsternacja, temat zmieniono...
Po wyjściu, mąż mówi do niej:

- ...taki wstyd... taki wstyd....mówiłem żebyś się nie odzywała... taki wstyd.... OD KIEDY TO KURWA PIĘTNASTKA NA ŻOLIBORZ JEŹDZI?!

Nie zapomnij o grzebieniu, ty pierdolony jeleniu.
Fazi

Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Zgłoś
Wpis zawiera treści oznaczone jako przeznaczone dla dorosłych, kontrowersyjne lub niezweryfikowane
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis
6................z 2011-12-24, 14:27 41
Wszyscy wielkie wArszawioki.......słoma wszystkim z butów wystaje. Tyle w temacie
Zgłoś
X................8 2011-12-24, 15:37 6
UP

No i największa kultura osobista i uprzejmość nie tylko na drodze.
Zgłoś
KSP 2011-12-24, 23:54
Przecież jeździ
Zgłoś
Black Snake 2011-12-26, 17:38 4
Jestem uprzedzony do warszawiaków po tym jak jakaś pizda z blachami z wa-wy wyjechała mi z podporządkowanej, nie przeprosiła, a jak ją zwyzywałem to wielce obrażona. Zalać gównem warszawę!

"Nie dyskutuj z idiotą,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu,a potem pokona doświadczeniem""Zwierzęta w ogrodzie patrzyły to na świnię,to na człowieka,potem znów na świnię i na człowieka,ale nikt już nie mógł się połapać,kto jest kim
Zgłoś
~Angel 2011-12-26, 17:48 6
Black Snake napisał/a:

pizda z blachami z wa-wy

jak blachy z wa-wy to nie znaczy, że kierowca też warszawiak.
Słyszałeś kiedyś o czymś takim jak leasing?
Zgłoś
Dzichader 2011-12-26, 18:09 21
My Na Śląsku kochamy warszawiaków... Napierdalać.
Zgłoś
Z................B 2011-12-26, 18:11 2
Tak dennego i chujowego dowcipu dawno nie widziałem, śmieszy pewnie tylko jebanych wieśniaków ze "stolicy" -.-' . . .
Zgłoś
mesiash 2011-12-26, 19:08 3
@up Bo to jest temat do wylewania żali przez takich ludzi jak Ty, a nie żeby się śmiać z dowcipu.
Zgłoś
Z................B 2011-12-26, 19:30 1
@up
Uderz w stół . . .
Zgłoś
maderfakermen 2011-12-26, 19:35 3
warszawa to wyjeżdża na święta do domu buraki, zresztą przed weekendami tak samo... ale nie. wiadomo, to wszystko to warszawiaki. hehehe
Zgłoś
Coliber 2011-12-26, 19:41 2
@69poz ooo, widzę że kompleks wsi się odzywa
Zgłoś
Blaugrana07 2011-12-26, 20:54 11
Typowe, nikt nie lubi Warszawki a pizdy ze wsi pchają się do niej jak mogą. Na święta cała ta jebana wieś wypierdala do siebie i wtedy jest spokój bez chamstwa i słomy w butach.
Zgłoś
Suka_Blyat 2011-12-26, 21:05
15 jeździ z Sosnowca do Katowic O.o
Zgłoś
Salceson 2011-12-26, 22:15
Mnie się natomiast dowcip bardzo spodobał, dzięki niemu mam dodatkową zwałę z dyskusji kto jest a kto nie jest warszawiakiem
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów