18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-02, 21:59
Warszawska noc muzeów
gieza • 2014-05-19, 23:12
W komentarzach do tematu z listą zakazanych przedmiotów w muzeum Chopina ktoś wspomniał o cebularzach w kolejkach podczas nocy muzeów. Akurat w sobotę przejeżdżałem obok takiej kolejki.

Zastanawia mnie czy starczyło im nocy na stanie w tej kolejce.

Tak, jechałem golfem II. Tak, słuchałem umc umc. But I don't give a fuck.
Tak, używam znaków diakrytycznych i przecinków we właściwej ilości.
Zgłoś
GKC 2014-05-19, 23:21 20
1. O skurwesyn, jaka kolejka
2. Piwo masz za przepuszczanie pieszych.
3. Co to za kawałek? Brzmi przyjemnie.

Ajaje kokodżambo
Zgłoś
rakoczy 2014-05-19, 23:22
Zwiedziłeś i nauczyłeś się trochę kultury?

mam trzy latka, trzy i pół, głową sięgam ponad stół...
Zgłoś
achujciwcycki 2014-05-19, 23:24 1
zajebiste wycieraczki
Zgłoś
DeSalvo 2014-05-19, 23:29 15
tylko jak się ludzie dowiedzą, że coś za darmo to jak muchy do gówna...

wszyscy są popieprzeni.
Zgłoś
boss. 2014-05-19, 23:29 63
Ci ludzie stoją w kolejce aby zwiedzić filtry warszawskie.Miejsce nie dostępne dla zwiedzających na co dzień,można zwiedzać je tylko kilka razy w roku.Dla tego tych ludzi rozumiem.
Zgłoś
~Beny 2014-05-19, 23:29
O kurwa, jak za komuny.

Spooky action at a distance

youtube.com/watch?v=TUGZnd0LrQo
Zgłoś
gieza 2014-05-19, 23:38 16
GKC napisał/a:

3. Co to za kawałek? Brzmi przyjemnie.

Proszę

Zgłoś
Svenlee 2014-05-19, 23:47
Gorzej niż w heide park'u.
Zgłoś
J................r 2014-05-19, 23:51
a ja nie rozumiem ludzi stojacych w tej kolejce, bo 90% pocaluje klamke.
Zgłoś
GKC 2014-05-20, 0:18
gieza napisał/a:

Proszę

Podziękował. Masz kolejne piwo

Ajaje kokodżambo
Zgłoś
Zawulon 2014-05-20, 0:42 2
Jakby przeliczyć to czekanie na roboczo-godziny to bardziej się opłaca w normalny dzień bilet kupić Ale jak ktoś (80% społeczeństwa) głosuje na PO-PiS-SLD-PSL-TREP to widocznie tęskni za PRLem i postac sobie w kolejeczce to frajda

“I much prefer the sharpest criticism of a single intelligent man to the thoughtless approval of the masses.”
Zgłoś
daenerys.targaryen 2014-05-20, 0:47
tez bym poszla, w Londonistanie tez sa muzea dostepne do zwiedzania za darmo i tez widzialam(nieco mniejsze co prawda) kolejki przed otwarciem. Narod sie ukulturalnia nic tylko sie cieszyc.

nope
Zgłoś
a................0 2014-05-20, 1:20
Za kulturę jazdy piwko

A po obejrzeniu tego filmiku kupię czerwony samochód. Za każdym razem miałem wrażenie, że zaraz pukniesz czerwońca...
Zgłoś
karinawaw 2014-05-20, 1:28 13
Kolejka do warszawskich filtrów. Są otwarte raz w roku. Ostatnio słyszałam ,że w Wakacje też otwierają dla turystów, ale tak czy inaczej dostać się tam jest ciężko.

Komentarze o cebulakach którzy się rzucają na darmochę są nie na miejscu w tym wypadku.

A autora pozdrawiam, bo też mam golfika i też słucham podobnej muzyki. No i tradycyjnie za puszczanie pieszych.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów