📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:09
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2025-01-04, 11:41
🔥
Pojedynek okularników
- teraz popularne
🔥
Azjaci
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
miały odblaski i chuj z tego, 10 mniej też by wiele nie pomogło.....
0:56 słychac kości ?!
Warunki chujowe, a debil stoi na środku drogi
chuj tam z warunkami, w nocy jak ktoś Ci sie wpierdoli pod koła też nie wyhamujesz. zresztą oślepiły go światła reflektorów to kamizelka gówno dała
Raz, że światła go oślepiły a dwa, że przecież w takich sytuacjach raczej dobry kierowca w mgnieniu oka wyczai, że trzeba zjechać do prawej. W sumie nawet wjechać do rowu. Ależ ja pierdole, przecież to Rosja...
Czemu piszesz ze ''zapierdala''? Na jakiej podstawie? Bo wyprzedził jakąs zdezelowana Ładę? Na tych filmikach to tak wyglada jkaby 100 jechał a jedzie np 50. Poza tym na pewno nie jechał 200, że go mogli nie zauważyć. Moim zdaniem znowu wina pierodlonych pieszych co wybiegaja na ulice nawet nie spojrza. PIESI NA TORY
Niby policjant, a o bezpieczeństwie na drodze miał marne pojęcie...
ruskie pojeby - norma
Chuj im na grób !!!
quark napisał/a:
miały odblaski i chuj z tego, 10 mniej też by wiele nie pomogło.....
to był policjant GAI
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów