📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
merh napisał/a:
ani to smieszne ani sadystyczne. Rozumiem wstawke z "szukam dziewzcyny ,ktora szuka chłopaka..." ,ale tutaj widać,ze gosc ma dosc bycia samym,ewentualnie jakis rozwodnik i tyle.Napisał ludzki,szczery tekst,nic wiecęj.Jakby się dało,to dałbym minusa,zeby to z głownej znikneło.
Po chuj piszesz dokładnie to samo, co napisał już Magik2501? By nikt przypadkiem nie przeoczył zdania z którym się zgadzasz?
Hmmmm.... trudności z chodzeniem, dziecko mile widziane.
Jak mawiał Borat - naughty, naughty (wymawiane - noti. noti)
Jak mawiał Borat - naughty, naughty (wymawiane - noti. noti)
dziecko mile widziane? kurwa MILE? podejrzane...
wystarczy pojąć że jest błąd w ogłoszeniu powinno być napisane "jestem osobą niepełnosprawną bla bla bla " i wasza głupota znika...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów