📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
I co w tym takiego śmiesznego/sadystycznego? Chłop jest szczery, szuka prawdziwego uczucia i widać życie go nauczyło, że wybrzydzać nie może.
Rozumiem, gdyby miał jakąś chorobę, na przykład gdyby mu kutas z czoła wystawał, to ta wstawka pasowałaby na Sadola, ale...po prostu taki Janusz?
Rozumiem, gdyby miał jakąś chorobę, na przykład gdyby mu kutas z czoła wystawał, to ta wstawka pasowałaby na Sadola, ale...po prostu taki Janusz?
www.facebook.com/hipknowshop
ani to smieszne ani sadystyczne. Rozumiem wstawke z "szukam dziewzcyny ,ktora szuka chłopaka..." ,ale tutaj widać,ze gosc ma dosc bycia samym,ewentualnie jakis rozwodnik i tyle.Napisał ludzki,szczery tekst,nic wiecęj.Jakby się dało,to dałbym minusa,zeby to z głownej znikneło.
ładna miska żreć ci nie da zato z brzydkiej nie chce się jeść ;/
Ruszył casting do polskiego rimejku Human Centipede:D
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów