📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Fajne to było w klatce czasu, ale tam było prawdziwe slow motion, tutaj to jest fast pokaz-slajdon.
Wiesz, kamera telewizyjna obsługująca slow motion raz że potrzebuje ogromne ilości światła, dwa że kosztuje astronomiczne pieniądze. Niby są aparaty/kamery amatorskie które obsługują taki tryb filmowania, ale odbywa się to kosztem jakości (strasznie niska rozdzielczość). Trzeba sobie radzić
Dobrze że założyła te gogle ochronne na początku. Swoją drogą pojebane są panienki które chodzą w takim czymś wielkim po ulicy. Pewnie za pare lat będą chodzić w maskach dla spawaczy.
te okularki były wyposażone w szpilkę żeby balon pękał, nie martw się nie chodzi w takich po ulicy ale podzielam twoje zdanie
Piwo poleciało, ale i tak muszę ponarzekać... bo ja widział bym drugą część, żeby takie balony były rzucane tylko w panienki i tylko w ich piersi
glodnymaciek, zgadzam się, poza tym ta panienka też powinna mieć biały podkoszulek na sobie. I nic więcej... Poza tym piękne dziewcze... eee chciałem powiedzieć: "ruchałbym ją!"
Ta je kurwa slow-motion
a nie jakieś kurwa nastki
wierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem
a nie jakieś kurwa nastki
robertoo napisał/a:
piwko za tytul tego podkladu dam, chetni jacys??
Diddy - Dirty Money - Coming Home ft. Skylar Grey
Jak przeczytałem balony to, aż się nastawiłem na miłą minutę życia, a tu jakieś balony z wodą.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów