Ciebie samego powinno to obchodzić.
W Polsce jest coraz więcej ludzi, którzy dla władzy są takimi "czarnuchami". Możesz stać się jednym z nich.
Każdego to obchodzi na filmie widać, że najbardziej obchodzi ludzi którzy bronią swojej posesji/osiedla.
Ludzie z bronią w ręku to hasło właśnie wzięli sobie do serca i postanowili chronić swoje życie, bo drugiego nie będzie.
I jak widać robią to skutecznie a o to przecież chodzi.
Tak czy siak największy śmiech ogarnia gdy kuce coś pierdolą o "lewactwie sponsorowanym przez antifę" walczącym z mesjaszem Trumpem by zrzucić go z redpillowego szlaku. Wiecie że w tym kucowym imperium białych zostało w porywach 50%?
Każdego to obchodzi na filmie widać, że najbardziej obchodzi ludzi którzy bronią swojej posesji/osiedla.
Ludzie z bronią w ręku to hasło właśnie wzięli sobie do serca i postanowili chronić swoje życie, bo drugiego nie będzie.
I jak widać robią to skutecznie a o to przecież chodzi.
Czyli to są ci "dobrzy ludzie z bronią" w Krainie Wolności. Na początku myślałem że to Kosowo czy RPA ale nie, to w zdychającym mocarstwie walczą ci których stać na naboje z tymi co mają kije w ręku. SUCH CIVILIZATION, SO MUCH FREEDOM
Polaczki sikają po nogach z wrażenia bo władza otworzyła ogień do ludu, klasyk Jak wasi rodzice strzelali w kopalni Wujek to pewnie pękaliście z dumy.
Tak czy siak największy śmiech ogarnia gdy kuce coś pierdolą o "lewactwie sponsorowanym przez antifę" walczącym z mesjaszem Trumpem by zrzucić go z redpillowego szlaku. Wiecie że w tym kucowym imperium białych zostało w porywach 50%?
Czyli to są ci "dobrzy ludzie z bronią" w Krainie Wolności. Na początku myślałem że to Kosowo czy RPA ale nie, to w zdychającym mocarstwie walczą ci których stać na naboje z tymi co mają kije w ręku. SUCH CIVILIZATION, SO MUCH FREEDOM
Mnie smiechem ogarniasz ty. Jak nie masz nic przeciwko że stado nierobów okrada ludziom dorobki życia to wejś sprzedaj wszystko co masz i odrazu przelej na nich kase. Oszczędzisz im czasu na wybijanie szyb i włamanue ci się do chaty. Ludzie normalni chcą żyć w spokoju, a patola biega po ulicach i rozpierdala co sie da razem z szabrowaniem. Gdzie tu jest protest? Mają problem do władzy to niech władzy utrudniają życie a nie zwyklym obywatelom co zapierdalają na ich socjale.
Mnie smiechem ogarniasz ty. Jak nie masz nic przeciwko że stado nierobów okrada ludziom dorobki życia to wejś sprzedaj wszystko co masz i odrazu przelej na nich kase. Oszczędzisz im czasu na wybijanie szyb i włamanue ci się do chaty. Ludzie normalni chcą żyć w spokoju, a patola biega po ulicach i rozpie**ala co sie da razem z szabrowaniem. Gdzie tu jest protest? Mają problem do władzy to niech władzy utrudniają życie a nie zwyklym obywatelom co zapie**alają na ich socjale.
Nigdzie nie napisałem że to jest właściwa forma protestu. Chodzi o to że to są konsekwencje kilkudziesięciu lat zaniedbań systemowych, drukowania dolarów na potęgę, oraz kultu konsumpcjonizmu i wychowania w duchu "american dream' co oznacza po prostu "po trupach do celu". Każdy na tym filmiku jest panem swojego losu i nie da sobie w kaszę dmuchać. Zajebiście, pozazdrościć
Mnie smiechem ogarniasz ty. Jak nie masz nic przeciwko że stado nierobów okrada ludziom dorobki życia to wejś sprzedaj wszystko co masz i odrazu przelej na nich kase. Oszczędzisz im czasu na wybijanie szyb i włamanue ci się do chaty. Ludzie normalni chcą żyć w spokoju, a patola biega po ulicach i rozpierdala co sie da razem z szabrowaniem. Gdzie tu jest protest? Mają problem do władzy to niech władzy utrudniają życie a nie zwyklym obywatelom co zapierdalają na ich socjale.
Nie ma co strzępić ryja w mordę mu pluną a powie ,że deszcz pada ( qaz123edc ) <-- to jest je*any troll
Nie ma co strzępić ryja w mordę mu pluną a powie ,że deszcz pada ( qaz123edc ) <-- to jest je*any troll
Tak tak, zaplute karły reakcji. Przerabialiśmy już to. Widzę że tatusiowie ormowcy dobrze was wyszkolili na pisowskie rządy. Faktycznie, szkoda strzępić ryja
Nigdzie nie napisałem że to jest właściwa forma protestu
Samo napisanie "polaczki" zasługuje na skopanie po ryju.
Może im jeszcze kurwa kanapki zanieś i opędzluj gały smotruchom!
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów