USA już nie ma. Zgnilizna i równia pochyła w dół. Tak to jest jak się toleruje prawa czarnuchów i pedałów, a jednocześnie ogranicza je białym. Efekt zawsze ten sam.
Racja ale biali tez maja w tym udział. Wjebali się do Ameryki, pościągali czarnych itp.
Najlepsze będzie to, jak postępowe ciemniaki zajarzą, że zostali wystrychnięci na dudka, a różnice społeczne tak wypierdolą w kosmos, że będziemy mieli jeszcze wiele ciekawych obrazów za wielkiej wody.
, całą historię i obecny upadek USA można zamknąć w tej jednej grafice:
Halmanie nie raz ją tu wklejałem
I te radosne wypowiedzi, rodem z propagandy lat powojennych. Autor zapomniał o stonce, zrzucanej na ziemniaczane pola polskich PGR-ów.
Bez wyrazów szacunku.
Ja
Cieszę się, że skurwysyńskie JUESEJ zalane jest rewolucją komunistyczną, z którą tak zatwardziale walczyło w latach 50'tych XX w.
Ale zdajesz sobie sprawę, ze ci goście z lat 50-tych już od dawna maja miliardy $ na koncie? A mając wille otoczona prywatna armia ochroniarzy raczej mało sie martwią Twoja "rewolucją komunistyczna"
Zasłużyli na to. .
Z czego ty sie kurwa cieszysz, bogaci maja wyjebane, a po dupie jak zawsze dostają najbiedniejsi, którzy i tak nie maja wpływu na politykę
To nie moja rewolucja, tylko Gramsciego.
"Klasa robotnicza" No i przez "awangardę" rewolucji, porządni ludzie zawsze cierpią.
Ale jestecie dziwni. Nie USA jest dziwne a cymbały co nadużywają prawa i możliwości. Czarnuchow jest oczywiście większość i strzelać jak do kaczek trzeba ale białych zjebow do odstrzelenia jest coraz więcej. Ja chodzę po elengackiej białej ziemi a tez mam kozik w kieszeni na wszelki wypadek wiec lewackimi ideałami mordy sobie nie wycierajcie. To ludzie są kurwy.
Bez wyrazów szacunku.
Ja
Większość jest tylko w Dystrykcie Kolumbii